Acil Yardım LR Ambulans Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan spedy1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,067
land rover asagı egim lambası yanıyor acilen yardımm

arkadaslarr land rover freelander 2000 model aracım var asagı egim lambası yanıyorr ESKİŞEHİRDE hangi ustaya goturduysem hiç kimse bişey anlamıyorr bilgisayara baglıyolar ama arıza tesbit edemiyorlar arabada arıza gozukmuyorr beyni siliyolar amaa degişen bişiy yok bunun hakkında bana yardımcı ola bilicek arkadaslar varsa bi zahmet bi yardımcı olsunlar şimdiden teşekkurler

Etiketler
Ynt: land rover asagı egim lambası yanıyor acilen yardımm

teto' Alıntı:
arkadaslarr land rover freelander 2000 model aracım var asagı egim lambası yanıyorr ESKİŞEHİRDE hangi ustaya goturduysem hiç kimse bişey anlamıyorr bilgisayara baglıyolar ama arıza tesbit edemiyorlar arabada arıza gozukmuyorr beyni siliyolar amaa degişen bişiy yok bunun hakkında bana yardımcı ola bilicek arkadaslar varsa bi zahmet bi yardımcı olsunlar şimdiden teşekkurler
eğer aracın gitmesinde problem yoksa istanbula getirin,çözümü bulunur,gerek yetkili serviste,gerekse iyi dışarıdaki ustalarda
o araçlarda eğimi algılayan sensör var,belki arızalanmıştır,kendini eğimde zannediyordur,benim ilk aklıma gelen bu
selamlar

Ynt: Acil Yardım LR Ambulans Hakkında

Deep' Alıntı:
ambulanslardan uzak durun derim! hele o fiyatlarla akıl işi değil, çok masraflıdır, kesmek isterseniz komple tavan gerekir ve astarı yüzünden pahalıya çıkar, 2.5 benzinli rezalet bir LR motorudur, V8 kadar yakar ama 2.5 dizel kadar gider
ambulans şekliyle ancak karavan yapılabilir ancak hem yerinden kalkmaz hem de araziyi unutun derim inanılmaz dengesizdir, devirirsiniz aracı
2.5 düz dizel sorunsuz bir motordur, 11-12 lt mazot yakar, ama performansı hiç konuşmayalım :smiley:
size piyasadan bir Defender 110 2.5 dizel almanızı öneririm, 11-12.000 YTL ye temiz birşey bulursunuz
kolay gelsin

Selam Mert;
Ambulans kasayla off road u unutun demişsin fakat Düzce Festivalinde devrilecek diye beklenen ambulans kasa karavan aracım etabı sorunsuz tamamlamıştır. :smiley: Ambulans kasayı devirseydim ben devirirdim. Şükür şuana kadar ağır çamur atepları dışında yarı yolda bırakmadı. Aracın normal bir defender 110 dan ağır olduğu kesin. Bu ağırlık avantaj ve dez avantaj sağlar. Avantaj olarak patinaj riskini minimuma indirir. Dez avantaj olarakta aracın ağırlığı ve yüksek rüzgar tutumu aracı biraz hantallaştırır. Yakıt olarak km de 300-350 kurus yakmakta. Dizel ile benzinli arasındaki kıyaslamaya hiç girmiyeceğim. Çok uzun bir konudur:smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR