acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sumerarit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,750
herkese merhaba,

1 hafta önce 1993 model grand cherokee sahibi oldum,sanırım bu iş bir hastalık :smiley: daha şimdiden arabanın heryerine baktırmaya başladım.birde tabiiki internette bu siteyi buldum ve üye oldum.herkese bukadar bilgi paylaştığı için teşekkür ederim.

bir sorunum var yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim,işin içinden çıkamadık bir türlü.

aracımda giderken iki tekerlek birden bir kasise girince aşırı derecede balans titremesine benzer bir sarsıntı yaşanıyor hatta aracı yoldan çıkaracak kadar,bazen frene basmakta bu durumu tetikliyor.forumda buna benzer bir sıkıntı okumuştum,ancak net bir cevap bulamadım.
anladığım kadarıyla direksiyon amortisörünü ve gevşemiş olan rotilleri değiştirdim dün ama bugün hala aynı şeyi yapıyor,Bursa dayım tam olarak ne olduğunu anlayan bir usta da bulamadım,fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim aracı kullanamıyorum,yalpalaması çok rahatsız edici.şimdiden teşekkürler
 

Etiketler
aynı problem benim aracımdada vardı poryalar rot başları rotilleri değiştirdim rot balans yaptırdım şuan için sorun yok komple ön takımı düzeltmen gerekiyor.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Mesajlar
1,524,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst