Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan URESHİNAKİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,191
Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :smiley:

Arkadaşlar,şöyle bir düşüncem var.
Niyetim paramın alacağı en yüksek model aracı almak.
Modifiyesiz de olabilir.5 kapılı olarak düşünüyorum.
Model mi modifiye mi dedim kendi kendime,model kararı aldım.
Ben hemen dağ bayır yapacak değilim.
Hele bir işin havasına gireyim,işi öğreneyim,modifiye işini kendi isteğime göre yaparım diye düşünüyorum.
Önceliği temiz ve alabileceğim en yüksek modele vereyim istiyorum.
Düşüncemi değerlendirmenizi ve yorumlamanızı da rica ediyorum.
Sevgiler ve çok teşekkürler.

Etiketler

Bu hafta için geçerli olan bir ilanım var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sahibinden-2002-dizel-41867406/detay/

ilhami bey sevgiler.
aracınızda flanş, kısa oranlı ayna-mahruti ve kilid var mı ?
bunlar yoksa flanş olmadan asfaltta viraj ve arazide eğim güvenliği nasıl.?
bu lastikler aracı yoruyor mu.?

Aracım 2.0 HDİ yani dizel. Dizel olması sebebi ile torku yüksek olduğu için dediğiniz sıkıntıları henüz yaşamadım.

Garantili araç isterseniz.....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74426.msg935006#msg935006

URESHİNAKİ' Alıntı:
Aşağıdaki linkteki araç için yorum yapabilir misiniz.?
Tabii ki ben de şüpheyle baktım ama sizin fikirlerinizi de duymak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-grand-vitara-2-0-jlx-al-48302323/detay/

>>bahsi gecen firmanın elinde olmadıgı zaman ez 100 arac olur.. ;D

>>sazan misali atlamış bir arkadaşım girdi koluma zorla götürdü birde sen bak hesabı .. ;D ;D

2-3 dönüm araziye adeta arac yagmış gökten..aralarında gezmeye yer yok...

ilan fotolarına göre temiz,,ucuz,,cok az hasarı belli bile olmayan araclar ..alınır..binilir çinsten yani oraya kadar her şey güzel.. ;D ;D

o rada iş degişiyor bir tane binilicek arac yok desem yeri var..varsada o da hasarsız temiz olanla aynı para.. ;) ;) ;) ;) :eek:

kazada aırbag patlamış ölü veya yaralı var..?? koltuk lar da kırmızı lekelr vs..genelde ön yada yan çamlar olmadan karda ,yağmurda kalmış içlerinde berbat bir rutubet kokusu var tavan,taban döşemeleri sökülüp kltuk lar ile kuru temizlemeçide mis kokar hale gelmedende binilemez..toplandı yapıldı denilenler içinde misal radyatörü düzgün yamulmamşı filanda zor bulunur..

kaporta düzeltmeleri sanki kaportacı çıragına bi gazoz karşşılıgı yaptırılmış gibi.. :p..yapmasa yamuk alsanız nereye ne yapacagınızı bilirsiniz..bari..
>>hiç de boş degil..günün her saati internetten düşen sazan ve kefaller le dolup taşıyor.. ;D bi gün bitaneside ben oldum da yanlışlıkla.. ;D

>>ilanlardan yaklaşık 5-10 aracı kertiriz alıp bir de siz gidin derim. :smiley:

>>kaportacı boyacı işleri ilgili bir dükkanım olsa.geniş cevrem sayesinde her cıkma camurluğu,kapıyı vs. de ucuza bulma durumum olsa
>>halamın ..yumurtaları olsa amcam olurdu hesabı..gibi oldu.. ;D
o ve benzeri yerlerden arac alıp ne biner nede toplardım..boş bir günde gidip görün derim.. :smiley:

Sevgili @dopamin,
Aşağıdaki araçları yakından görebildim.
Hazır konuyu buraya getirmişken,fikrini alabilir miyim?
Teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-erk-plaza-dan-vitara-2-0-v6-4x4-47936661/detay/#
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-cok-iyi-faziyette-jip-47168298/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-satilik-arazi-canavari-48462576/detay/

18.500 olanın km,si daha az biraz daha diri duruyor ama görünüşe göre pis kullanılmış gibi 19,500 olanın km,si biraz daha fazla biraz yorgun gibi
donanımlı olanı zaten istemediğinizi söylüyordunuz aracı iyi bilene göstermek lazım böyle olunca kendimi medyum keto gibi hissettim memişin biri gelir çenemize yumruğu indirir sonra tercıh sizin aceleye getirmeyin derim

gokhan5234' Alıntı:
k.cekmecede kı 1.6 mantıklı geldı bana tabı senın tercıhın hangısı olur bılmem
dopamin' Alıntı:
18.500 olanın km,si daha az biraz daha diri duruyor ama görünüşe göre pis kullanılmış gibi 19,500 olanın km,si biraz daha fazla biraz yorgun gibi
donanımlı olanı zaten istemediğinizi söylüyordunuz aracı iyi bilene göstermek lazım böyle olunca kendimi medyum keto gibi hissettim memişin biri gelir çenemize yumruğu indirir sonra tercıh sizin aceleye getirmeyin derim

Her ikiniz de sağolun arkadaşlar.
Öncelikle acele konusunda haklısınız.Asla acele etmiyorum.Yavaş,yavaş algım,bilgim artıyor.
Medyumluk konusunda haklısınız ama sizin yaptığınız yorumları ben araçları gördüğüm halde yapamam.
Aramaya devam ama mevsimin fiyatları yukarı yönde etkilediğini düşünüyorum.
Çok teşekkürler...

dopamin' Alıntı:
arkadas hklı ben bagcılardakını kesınlıkle sılme nedenım o arac kesınlıkle arazıye offroad ıcın gırmıs ve daha sonra aksesuarları sokulerek satılmak ıstenıyor arabanın heryerıne oluklarına kadar kızıl camur ıslemıs ve bu aracın ılanı daha eskı tarıhlerde vardı aracı ıncelemıstım bana gore masraflı bır aractı

Sn. ureshınaki (isminizle hitap etmeyi yeğlerdim) bir bakın isterseniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75109.msg930238#msg930238

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR