Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gardiyano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,337
Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum

Merhaba Şadan bey..çok teşekkürler..bununla geçmiş olsun diyor kendimi avutuyorum :smiley: :smiley: :smiley: giden paraya değil de yine hata HAVA AKIŞ SENSÖRÜ'nde çıkınca moralim çok bozuldu benimde..Acilen Hava Akış Metresine ihtiyacım var..Temin edersem yaptırdığım motorun iyi veya kötü olduğuna kanaat getireceğim..Bu moral bozukluğu ile bende satmak taraftarıyım..Hava akış sensörü 450 TL çıkmasını bulamadım,avrupada arıyorlar orda da bulunamadı velhasıl bıkmak üzereyim :( :( :( birde parçası bol,vectra parçaları oluyor diyenlere de kızmaya başlıyorum..ben krank bulamadım..bulduğumda ebesinin nikahını istiyor,gelen krankın standard olduğuna veya hatalı olmadığına kimse garanti vermiyor..bir krank kolu için 275 tl verdim..herşey olumsuz gidiyor sıkılmaya başladım bu arabadan..evvelden bir kaç dost burada bişeyler paylaşıyordu yardımce oluyorlardı onlarda azalmış..yinede bu olayda irtibata geçtiğim dostlarıma çok çok teşekkür ediyorum..vuruntu bende de var bunuda iticilere yorumladı herkes başka bir şey diyor anlyamadım gitti..Neyse Hava Akış Metre ye ihtiyacım var..Herkese duyurulur :smiley: :smiley: :smiley: saygılarımla.

Etiketler

Selam abi hava akış sensörünu bende sifir 650 tl ye almistim bizim 3.2 lere lada nivalarinkide oluyor ama cokda randuman vermiyor diye sifir orjinali almıştık

ben krank bulamadım

sırf meraktan bende aradım lazım olmadığı halde ve şunu öğrendim: o oldukça pahalı bir parça ve o yüzden bulamıyorsunuz çünkü bulsanız da büyük ihtimalle almayacaktınız. yurt dışında bile eski krankları tamir ediyorlar, çıkma parça olarak satıyorlar, örnek: http://www.northernautoparts.com/part/ck-96079 işi gücü krank tamir etmek olan şirketler gördüm bu sırada internette dolaşırken, hem yerli hem yabancı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR