Acil Bilgi Talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tatilciturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,408

tatilciturk

Yeni Üye
Herkese merhaba. Aşağıda verdiğim linkteki aracı almak istiyorum. Bir aksilik çıkmazsa pazartesi alıcam. Tek sorun nakliye, biraz tuzlu gözüküyor. Araç Aydından erzuruma gelicek. Araç hakkındaki fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bugün arkadaşım aracılığı ile araca baktırdım. Çok iyi olduğunu söyledi. Konuya ilginizi bekliyorum, teşekkür ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-emsalsiz-jeep-cj-5-1978-model-152113957/detay

Etiketler
Ynt: Acil Bilgi Talebi

Hayırlı olsun
bu araç site uyelerinden birine ait nakliye konusuna bilgi sahibi arkadaşlaran destek alabilirsin
linki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100360.msg1305434#msg1305434

Araç iyi duruyor ama duruyor diyorum. Bence almadan bir ustaya gösterin.
Bende aracımı 10 yıl önce Aydın'dan almıştım. Iyi durumdaydı. Sorun yaşamadım. Yine de tekrar söylüyorum göstermekte fayda var. Yolda bile para bulsan say demişler ;)

ilginize teşekkürler. NAKLİYE konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Aracı bugün itibariyle satın aldım. Gezenbilir ailesinin yeni üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Herkese selamlar, sevgiler.

2013-04-14-164.jpg

Toplanmış aracın kaporta mekanik aksamı sorun açabilir. Çok iyi ekspertiz yaptırmadan almayın derim.

Hocam ,
hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim bir üyenin daha aramıza katılmasına. Hayırlı, uğurlu olsun. Arızası az, tadı çok olsun. Nazarın eksik, depon dolu olsun. Allah sağlıklı , huzurlu ve mutlu binmeyi nasip eder inşallah.

Saygılarımla
İsrafil Önal

Tüm arkadaşlara iyi niyetleri için teşekkürler. Bu arada aracı sürüp denedim. Genel anlamda iyi ancak ufak tefek eksiklikleri var. Ancak aracı satan arkadaş hiç bir eksiğinin olmadığını ballandıra ballandıra anlatınca çok sevinmeme rağmen, kapı kilidi, radyatör, frenler ve egzosunun bozuk olduğunu görünce insanın siniri bozuluyor. Neyse, bu sıkıntıları hallettim. Şu anda aracım gayet iyi durumda. Yakıt dışında bir sıkıntım yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON MESAJLAR

SON KONULAR