Acil Acil Acil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,896

Etiketler
acil
Ynt: Acil Acil Acil

299 kişi bakmış bi yanıt yok :(
resimde işaretli olan döküm parça

motor_vm73b.jpg

burda degilde jeep hurdacilarina bakarsan bulursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

belki bir yerlerde bilen vardır tanıdık vardır diye sorunlarımız paylaşıyoruz yardımcı olmak amacı ile

belkide bilen yoktur :smiley: illa herseyi burdaki insanlar bilicek diye bisey yok.kaldiki genelde herkez yardimlasir ve ogrendiklerini paylasir.eger yanit veren olmaz ise sizde nasil sorunu hallettiginizi yazarsaniz memnun oluruz :smiley:

elbette herşeyi ne burdaki ne de dışardaki insanlar bilemez bu gibi formlarda paylaşılır yardımcı olmak isteyen yardım eder aradığın parçayı yada başka bişiye bulamadığında onun yerine kona bilecek uygun parça bulunur tavsiye eder yani ummadığın yerden bişi çıkar sorunumu kısmen hallettim tornacıya götürdüm kaynak yaptırdım ebay dan buluna bileceğini öğrendim hiç olmasa tornacı aynını yapabileceğini söyledi ama ben aramaya devam edecem

bulursan yada yaptirirsan fotografla burda paylasirsan bi daha bu problemle karsilasan arkadasin cok dua sini alicagin kesin :smiley:

ankarada ve istanbulda bi kaç çıkmacıda buldum 400-600 arası para istediler bursada oto berat ta sıfırnı buldum 1.000 tl istediler bende 60 tl ye kaynak yaptırdım döküm kaynağı bakalım ne kadar idare edecek kırılırsa tornacı aynısını çelikten yaparız dedi sıkıntı değilmiş :smiley: bursaı türkiye çare bulunur

Tornacının çelikten yapacağı orjinalinden bile sağlam olur.
Eğer aracınızı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız riske girmeyin tornacıda yaptırın. Aynı ayağın kırıldığında sökülecek parçaları aracın tamirde kalacağı süreyi hatta yolda kaldığınızı düşünün. Değer mi ?

Bence de tornacı da yenisini yaptırın. Hem sizin için hem de sizden sonra aracı satacağınız kişi için iyi olur. Allah korusun yolda falan kalırsınız sonra uğraş dur :smiley:

Eğer işinin ehli bir kaynakçı tarafından,bilerek,döküm elektrodu ile doğru bir kaynak yapıldıysa hiç endişelenmeyin.Kaynak yapılan yerden bir daha kırılmaz.Fakat hatalı bir döküm yapılmış parçaysa başka yerlerinden yine kırılabilir.

Bence doğru çözümü bulmuşsunuz,iyi günlerde kullanmaya devam ediniz.
Şahsi düşüncelerimdir.

gerçekten işinin ehli bir ustaya ii bir kaynak yaptırdım inşallah kırılmaz yenisinde siparişini verdim

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR