Acer 9424WSMi 17 inch Notebook, Bulana Fiyatı Kadar Ödül.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,829

discovery-V8

A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Yer
Ankara.
Arkadaşlar , 09.08.2008 Günü Balıkesirin dursunbey ilçesi girişinde , aracımın içinden

ACER 9424WSMi model bir notebook çalınmıştır, Ayrıca çantasının gözünde bulunan onlarca değerli evrak, şirket mührü, Diplomalarım, daha hatırlayamadığım birçok şey de birlikte çalınmıştır.

Bulanlara veya bulunmasına yardımcı olanlara notebook un yenisinin fiyatı kadar (yaklaşık 2000 YTL ) ödül verilecektir. irtibat için 0 505 644 40 18

Saygılarımla

Ynt: Acer 9424WSMi 17 inch Notebook, Bulana Fiyatı Kadar Ödül.

sahibinden.com ve gittigidiyor gibi siteleri takip etmekte fayda var.

Ödül iki katına çıktı.

Selamlar

Yavuz hocam çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ederinin 10 katı para çalınsa bu kadar dert olmaz... Laptop'ın seri numaraları duruyorsa servise bildirin derim. Hatta belki Windows lisansı bile takip edilebilir...

Geçmiş olsun sıkıkıcı bir durum. Umarım bulunur.

Teşekkür ederim arkadaşlar, saolasınız.

Seri numarası ve Mac nosu savcılığa verildi, internete girerse yakalanacak zaten ama benim derdim bilgisayar değil , içinde yılların birikimi vardı muhtemelen formatlayacaklar gidecek. Bilgisayar bir işime yaramayacak. Belkide birine satacaklar onun başı yanacak. Hiç ummuyorum ama Biri getirirse içi silinmediyse (hatta silindiyse bile ) sorgu sual sormadan veririm parasını.

Geçmiş olsun öncelikle
umarım benzeri bir durumu hiç kimse bir daha yaşamaz
format atsalar da sorun değil parayla tüm bilgiler geri getirilir yeter ki harddisk fiziki olarak yerinde dursun

polis isterse mac adresinden kesinlikle bulur
bu olayı polisten bir tanıdık varsa sempatik kanallarla halledebilirsiniz

polisle zor.
benim bir arkadaşımın işyrinden çalınan laptopda msn'yi açtılar. zaman vererek ip'den bulunabileceğini yazarak savcılıga bildirdiler. Sonuç koca bir hiç. gitti gider.
Başka bir arkadaşım yurtdışından getirdiği notebookunu çaldırmıştı. sahibinden.com'da ilanını görünce adamla irtibata geçmiş. Kendi makinesi oldugundan emin olunca o bölgenin karakoluna gidip durumu anlatmış. kendi makinesinin faturası, evraklarını göstermiş. yanına sivil memur verip adamlara baskın yapmışlardı. kısmet yani.

Savcı, teknolojiye hakim değilse veya daha önce benzer bir olay yaşmadıysa internet servis sağlayıcısına IP adresini kimin kullandığının tespit edilmesiyle ilgili bir talepte bulunulabileceğini bilmiyor olabilir.

Emniyet Genel Müd. İlgili Dairesinin şube müdürü benim kuzenim, Polis bana % 100 bulunacak garantisi verdi ama nezaman allahbilir, içinde kendi yazılımlarım var, makinayı silmeden internete bağlanırsa bizim server lara bağlanıyor, polise gerek kalmadan bende bulabilirim ama nedense bir buçukaydır makina açılmadı, ya çok profesyonel yada çok bilgisiz anlamadım gitti.

En üzüldüğüm nokta makinanın içinde connect card vardı, onu çıkarıp arabanın torpidosuna koymuşum, hiç yapmayacağım bişey yapmasam anında bulunacaktı, Birde arabada 4 notebook daha vardı, sadece en üsttekini (sanıyorum aceleden) almışlar diğerlerinden herhangi birini alsalar umrumda olmaycaktı, bu son kullandığım ve son 1 aylık yedekleriminde olduğu makinaydı.

İlginze teşekkür ediyorum.

Selamlar

Geçmiş olsun Yavuz.Gerçekten çok üzüldüm.Belli ki aletin içeriği senin için çok önemli.İnşallah kısa sürede çözülür.
Aman arkadaşlar, özellikle ticaretle uğraşanlar.Lütfen kıymeti evraklarınızı araçlarınızda bırakmayın.
Aracından çantası ile birlikte çek defterleri de çalınan çok sevdiğim bir dostum , tam bir senedir mahkemeden mahkemeye , savcılıktan savcılığa koşturup duruyor.
Araçta şirket kaşesi de olduğundan hırsız veya hırsızlar imzayı da buldukları bir evraktan taklit edip , her çek yaprağını 20-25000 YTL bedelle doldurup piyasaya sürmüşler.

mogzilla' Alıntı:
Geçmiş olsun Yavuz.Gerçekten çok üzüldüm.Belli ki aletin içeriği senin için çok önemli.İnşallah kısa sürede çözülür.
Aman arkadaşlar, özellikle ticaretle uğraşanlar.Lütfen kıymeti evraklarınızı araçlarınızda bırakmayın.
Aracından çantası ile birlikte çek defterleri de çalınan çok sevdiğim bir dostum , tam bir senedir mahkemeden mahkemeye , savcılıktan savcılığa koşturup duruyor.
Araçta şirket kaşesi de olduğundan hırsız veya hırsızlar imzayı da buldukları bir evraktan taklit edip , her çek yaprağını 20-25000 YTL bedelle doldurup piyasaya sürmüşler.

Nadir abi sağolasın, Bende allahtan çek defteri yoktu, sadece bir müşterimize ait adımıza kesilmiş çek vardı onuda henüz bozdurmadılar. Zaten cezasından suçundan vazgeçtim makinayı geri alayım başka bişey istemiyorum.

Yavuz bey ,
çok geçmiş olsun, umarım bir an önce ve hiç bir zarara ugramadan bulabilirsiniz.

Aslında hepimizin yaptığı bir yanlış bu, değerli eşyalarımızı yanımıza almadığımız zaman aracımızda açıkta bırakıyoruz, bu tür eşyalarımızı mutlaka bir dakikalık zaman ayırararak bagaja koymalıyız.

Tekrar geçmiş olsun.

Bagaja koyarken de mümkünse aracı son terketme yerinden daha evvel koyalım.Zira bu hareketleri bile takip edip , pozisyon kolluyanlar olabilir.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR