Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,009
Ynt: Acemiler İçin Nasıl Bir 4x4

selam bende 10.000 tl ye kadar baktım.
samurai ile vitara arasında kaldım
samurailer çok albenili
vitaralar konforlu
tamir parça uygunluğu ile satış kolaylığı açısından hangisini seçmeliyim.
2 - 3 yıl bineceğim
az yaksın,
tamiri kolay ve ucuz olsun
satarkende fazla zarar ettirmesin
lütfen banada tavsiyelerde bulunun

Etiketler

kursad80' Alıntı:
selam bende 10.000 tl ye kadar baktım.
samurai ile vitara arasında kaldım
samurailer çok albenili
vitaralar konforlu
tamir parça uygunluğu ile satış kolaylığı açısından hangisini seçmeliyim.
2 - 3 yıl bineceğim
az yaksın,
tamiri kolay ve ucuz olsun
satarkende fazla zarar ettirmesin
lütfen banada tavsiyelerde bulunun

Vitara 3 kapı

Mitsubihi kaç model MTV ne kadar?
çok güzel araç ancak vergisi çok diye biliyorum

srdrgcynr' Alıntı:
pardon L200 2006 modelmiş
benimde ilk tercihim ancak MTV si korkutuyor
Model eskiyince vergide epey avantajlı oluyor L200. Eski kasa 2006 modellerde de biraz MTV indirim şansı var.
4-6 yaş arası 2001cc-2500cc arası araçlar için Motorlu Taşıt Vergisi yıllık 1.955 TL ama vergi indirimi ile bu yıl toplam 1.384 TL vergi ödeyeceğim.

öncelikle selamlar

toyota rav 4 düşünebilirsiniz konforlu ve güçlü araçtır yakıt ve parça konusundada sıkıntınız olmaz size bir kaç tanede önerebilirim..

http://www.sahibinden.com/130_000_km_de_cok_temiz-08WQQaXQQ20134779WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2_el_otomobil-84WQQaXQQ19941885WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sahibinden_116_000_km_de_toyota_servis_bakimli-75WQQaXQQ19984193WQQpXQQdisplayitem

selamlar nissan terrano 2.7 td öneririm.hem dizel hem fiyatı makul.bandrolüde düşük daha ne olsun acemiler için..

Özellikle yeni başlayanlar için ben şahsen yaygın, çok kullanılan, servisi, parçası, ustası çok olan bir marka model öneririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR