Alacağınız semi entegre aracı almadan önce eşinizle birlikte binerek kantara sokun su ve yakıt deposu muhtemelen boş olacaktır 200 lt su 90 lt yakıt ağırlığını ekleyin. Sonuca bakın. Bahsettiğiniz aracın tam yüklü ağırlık kapasitesi 3.5 tonu geçmemeli! Yurtdışına çıkılacak dikkatli olmak durumundasın.
Bu araç 7/24 3.5 + ağırlıkla dolaşacak. Amortisör ve yürür aksam daima yorgun olacak.
Araç bakım onarım becerin yoksa ustaya bağımlıysan eski model araç seni yorar.
Bütçen kısıtlı görünüyor, ferah olsa zaten yüksek model araç bakardın.
Param var harcamak istemiyorum düşüncesindeysen gelmişsin 65'e ne zaman ne için harcayacaksın?
Sorduğun sorulara göre min 80'i devirmeyi hedeflediğin anlaşılıyor. O zaman hedefine uygun araç seçeceksin.
Bütçen varsa ve semi entegre istiyorsan Iveco 5 ton, uzun ve alçak şase otomatik kasasız kamyonet sipariş et, üstüne git Akaslanoğlu'nun kasasını incele. Beğenirsen yaptırt.
Ruhsatı mobil ofis çıkarttıralım teklifi yapan hiç bir firmadan öyle ruhsatlı araç alma. SA olmalı
Dediğim kapastede araç alırsan ehliyetini B den C ye çevirt.
Bunları avrupayı hedeflediğin için belirtiyorum.
Aracın temizliği ve bakımı yurtiçinde sorun değil parana geçer nazın.
Ha fazla param yok dersen nasıl gezeceksin?
İstanbul - Adana - İstanbul yaptım 2000 Km. 12 bin yakıt 3 bin otoyol 15 bin sadece yola gitti. Yıpranma vs amortsmanı yok bu hesapta.
Km ortalama 6.5 TL yakan bir araçtan bahsediyorsun x 30 bin km yol = 200 bin sadece yakıta harcayacaksın.
Lastiği, otoyolu, köprüsü, kampı, otoparkı, bakım onarım yedekparça, yıkama derken 300/350'lik olacaksın.
@anadolu71 durum tespitini direkt kestirmeden yapmış muhtemelen benim gibi uzun detaylı yazacak zamanı yoktu.
Sonuç; Hayaller Paris, gerçekler Esenler
Yolunuz açık olsun