Acemi Off Road Cu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defolun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,281
Ynt: Acemi Off Road Cu

kusura bakmayın sorduğum sorulardanda belli bu onuda inanın çok cahilim :smiley: ama mutlaka yakın zamanda tanışacağız tekrar tekrar ilginize teşekkür ederim çok sağolun :smiley:

Etiketler

Bugün Şile Ahmetli tarafında bir kaç arsa bakmaya gittim. Bir tanesinin yeri çok güzeldi ama dereden geçip toprak yoldan tırmanarak ormanın kenarına gitmek gerekiyor. Yani tam yoldan çıkarak ulaşılacak bir yer. Bi araç almak gerekecek sanıyorum.

Yeni katılan arkadaşlar siz HUDOFF Grubunu takip edip gezilere katılın araclarınızın neler yapabildigini görün ama uygun lastik olmadan araç ne olursa olsun iş yapmaz

defolun' Alıntı:
Merhabalar Arkadaşlar Uzun zamandır aranıza katılmak ıstemekteyım geçen hafta 98 defender 110 300tdı aldım.Artık bende oncelıkle hafıf off road yapmak İstemekteyim yakın zAmanda bır etkınlık olursa banada ulaşmanızı isterim sizlşerden ögrenecegım çok dıye düşünüyorum.Ben Güneşlide oturuyorum ve hafta sonları çalışmıyorum.

herkese selamlar. konu başlığını açan arkadaşla aynı durumdayım bende , sizlerle tanışmayı ve denk düşerse ''marmara'' başlığındaki ilk geziye katılmayı dört gözle bekliyorum. saygılar.

Flaş Flaş Flaş bu pazar (19,01,2014 ) gezi yapıyoruz konuyu linkten takip edebilirsiniz:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100421.0

Merhaba
bende offroadcu olmak istiyorum, nasıl bir yol izlemeliyim . hiçbir fikrim yok yardımcı olurmusunuz. acaba?

Ben yardımcı olmaya çalışayım öncelikle kendinden bahset araban varmı ? markası ? yoksa bütçen ne kadar bu işe ne kadar zaman ayırabilirsin nerde ikamet ediyorsun offroad dan beklentin ne ?

merhaba
araba şu anda yok 15 ila 20 arası tl lik bir arac alabilrim istanbulda oturuyorum
haftasonları mı ayırmayı biraz gezmek biraz macara yaşamak istiyorum.
ve tabikide güzel bir arkadaş cevresi ve offroad felsefesinde yaşamayı istiyorum koy yaşantısına toprağa çamura uzak değilim.
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaslar
97 lada niva aracim var ok144 lastiklerim var araniza katilabilmem icin vinc olmazsa olmazmidir. Arazi sartlari cok agirmidir?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba bizimle gezersen (HUDOFF) vinç olmazsa olmaz diil gezilerimizi takip edip bize takılabilirsin lastiklerin hakkında prk bilgim yok mt tarzı lastik vazgeçilmezimizdir

jhayrullah' Alıntı:
merhaba
araba şu anda yok 15 ila 20 arası tl lik bir arac alabilrim istanbulda oturuyorum
haftasonları mı ayırmayı biraz gezmek biraz macara yaşamak istiyorum.
ve tabikide güzel bir arkadaş cevresi ve offroad felsefesinde yaşamayı istiyorum koy yaşantısına toprağa çamura uzak değilim.
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

bütçeyi biraz arttırarak güncel ve sağlıklı bir jimny alabilirsiniz, 2007 ve üzeri suzuki jimny başlangıç için güzel bir tercih olur, çok masraf çıkarmaz,

daha eski bir araç heran masraf açabilecek durumda olabilir.

Ok144 kar lastiği olarak belirtilmiş , ama dişleri arazide iş yapabilir, deneyip görebiliriz,

Peki takipteyim ozaman bakalim bizim niva kirilmadan yola devam edebilecek mi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sert kullanmazsanız, koruyabileceğiniz kadar korursunuz.
sonuçta yaşlı bir araç herhan herşey olabilir (asfaltta giderken bile)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR