KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sayın Trek71, geçen seneden beri merakla beklıyoruz, misafirler geldimi ? yılbaşı nasıl geçti. Şaka biryana yeni yılınızı kutluyor, görselleri sabırsızlıkla beklıyoruz.
Herkeze slm abant yılbaşı dönemi için behcet beyin Konakladi i alana yılbaşı aksami geldik konuk sever behcet bey ve ailesi bizi karşıladı Elk tedarik ettik ve güzel bir başlangıçlar tatilinizi başlattık keşke daha kalabalık olabil seydik daha da zevkli olurdu aracınız buz Tutu ana biz sıcak dostluklar ve Odun ateşinde sımsıcak tık bundan sonra yeni Buluşmalar a yeni dostluklar a temennisiyle ....
Bu arada bizim sular akmıyor; bir müdahale ile en azından banyo lavabo giderini bir daha donmayacak şekilde modifiye ettim. Karavanı her iklim şartında kullanmak insana çok şey öğretiyor
bugün abantta behçet bey ve eşiyle tanıştık,çok memnun olduk,karavanlarını gördük,abant çok güzeldi,yağış yoktu ancak heryer kar altında,bembeyazdı
bu arada dönüş hazırlıkları yapan behçet bey karavanı kamp yerinden nasıl çıkaracağını düşünüyordu,acaba son durum ne oldu?
dönüş yolu İstanbul ise ;sakarya , arifiye çıkışı , sapanca yolu üzeri,
tren yolu üst geçit köprüsünden ( görülebilir ) hemen sonra BERCESTE dinlenme tesisi 'ni deneyebilirsiniz. yolunuz açık olsun .
Adapazarı'ndan ayrılmamış olsaydım misafirimiz olurdunuz . erken vakitlerde de görseydim değişik önerilerim olabilirdi .sağlıklı ve mutlu olmanız dileğiyle selamlar.
Teşekkürler racoed, bir dahaki sefere artık. Kırkpınar merkezde Cafe Via İz'i işleten dostlarımız var; sık sık ziyarete geliriz biz. Gelecek sefere mutlaka görüşelim