KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Eğer güzel bir kar yağışı olursa 1 Ocak 2015 Perşembe günü akşamüstü biz de Abant'ta olmayı ve 1 gece geçirmeyi planlıyoruz. Kısmet olur gelirsek görüşmek üzere
Bolu bugün hafif kar yağışlı,yarın yoğun kar yağışlı olacakmış,biraz önce ablamla konuştum,düzcede her yer bembeyaz kar altındaymış,abant yılbaşı programınıza katılmayı çok isterdik ailece,6 yaşındaki kızım bayılır kar kamplarına,hemde görüldüğü kadarıyla ona da arkadaş bulabilecektik ancak vebastolu bir kamp aracımız yok şu anda malesef,forumdan levent bey belki 4x4 vw syncro karavanını bana uygun bir fiyata satarsa,gezilere başlayabiliriz
Kar bütün ihtisamiyla geri geldi sanırım yılbaşı bol karlı olacak.
Trw tekstil : gelirken müsait olursanız şunları getirebilir misiniz?
-16A'e kadar dayanabilecek dişi seyyar priz. (Size elektrik sağlamak için kullanacağım)
-5lt kadar benzin (ne olur ne olmaz, jeneratörü hazırda tutalım)
behçet bey ben size söylemiştim kar baelki yarın bir bakmışınızki geri döner diye süz 2 ocak demiştiniz çok sevindim sizin adınıza biz gelene kadar keyfini sürün istedikleriniz aracımda mevcut sıkıntı yok .....