98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan birkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,652

birkann

Ana Kamp
Yer
Sakarya-Akyazı
Web
www.sihirlisehpa.com
98 Model 2.2 frontera sahibiyim araca motor arıyorum (tercihim dizel) ilgili arkadaşların yardımını beklemekteyim...

Not: araç 1 senedir yatıyor, fronterada aldığım zevki başka araçlarda alamadım kaldırmanın zamanı geldi uyuyan canavarı..

Etiketler
Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel)

diğer başlıkları bir incele istersen, yine aynı konulu bir başlıktaki ankaralı arkadaşlardan biri komple motor bulmuştu ona özel mesaj atarsan yardımcı olabilir.

ayrıca şimdiki motorun durumu ne?? detaylı anlatırsan daha iyi bir çözüm çıkar. yedek parçalar ucuz komple motor parasına senin bloğu toplarlar.

bir de şu ilandaki adamı bir ara istersen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-hurda-belgelli-30388125/detay

Selam Cem bu fronti duruyormu? baktınmı?

Duruyorsa biraz parça almaya giderim :D

selamlar

birkann' Alıntı:
98 Model 2.2 frontera sahibiyim araca motor arıyorum (tercihim dizel) ilgili arkadaşların yardımını beklemekteyim...

Not: araç 1 senedir yatıyor, fronterada aldığım zevki başka araçlarda alamadım kaldırmanın zamanı geldi uyuyan canavarı..

Selam

Motor ile ilgili sorun ne?motor revize edebilinir

Selamlar
MURAT

damast' Alıntı:
Selam Cem bu fronti duruyormu? baktınmı?

Duruyorsa biraz parça almaya giderim :D

selamlar

murat, fronti duruyordu ama habire eksiliyordu. bence adamı ara adresi al ve git. kalan ne varsa bitirelim o aracı...

rumelian' Alıntı:
murat, fronti duruyordu ama habire eksiliyordu. bence adamı ara adresi al ve git. kalan ne varsa bitirelim o aracı...

Kesinlikle hemen yarın arıyorum cumartesi söküyorum ;D

damast' Alıntı:
Kesinlikle hemen yarın arıyorum cumartesi söküyorum ;D

bagaj kapağındaki gergi varsa onu da ben alabilirim. bagaj kapağı sol tampon köşesini yakında bitirecek ;D

vetmederes' Alıntı:
bagaj kapağındaki gergi varsa onu da ben alabilirim. bagaj kapağı sol tampon köşesini yakında bitirecek ;D

Merhaba
bagaj emniyet yerinimi arıyorsunuz

bende sordum parçalar duruyor,tabii sökmezsek . :D

Ben yürüyen aksamı sordum ;) ama motorda var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR