Sonucu yazarsanız ve fotoda paylaşırsanız iyi olur ben dede 5.2 Zj var bende 2'' düşünüyorum bu nedenle paylaşımınız benim için önemli olacaktır. Teşekkürler.Butun abilerime cok tesekkur ederim. Gercekten cok faydali oldu bu konusmalar. Detay bilgiler de beni yonlendirmek icin cok etkileyici oldu. 2" get ile yukseltmeye karar verdim. En kisa zamanda yukseltip paylasacagim fotografi ama acikcasi 235/70/16 lastiklerle olur mu olamaz mi emin olamadim bir de bunu sizlere danisayin istedim. 235/70/16 AT Pirelli Scorpion lastige 2" get leylek olur mu ?
Benim aracımda 235/75/15 kullanıyorum yükseltme olmadan gayet güzel lastiklerim MaxxisButun abilerime cok tesekkur ederim. Gercekten cok faydali oldu bu konusmalar. Detay bilgiler de beni yonlendirmek icin cok etkileyici oldu. 2" get ile yukseltmeye karar verdim. En kisa zamanda yukseltip paylasacagim fotografi ama acikcasi 235/70/16 lastiklerle olur mu olamaz mi emin olamadim bir de bunu sizlere danisayin istedim. 235/70/16 AT Pirelli Scorpion lastige 2" get leylek olur mu ?
Gayet hoş duruyor Wj..Spacer varmı lastiklerde yoksa offsetli jant mı var?Ekli dosyayı görüntüle 50995Ekli dosyayı görüntüle 50996Ekli dosyayı görüntüle 50997
4 inc yay amortisör vs mt lastik 265/75r16 sıfır sorun araç 2.7
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gayet hoş duruyor Wj..Spacer varmı lastiklerde yoksa offsetli jant mı var?
Sony Xperia Z5