97 Zj 5.2v8 Aracım Su Alıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sportage Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,629

sportage

Nejat
Yer
ankara
97 zj aracımımın ön sürücü ayak koyma yeri civarından su alıyor... Bütün kontrollerini yaptırdım sunroof bakımıda yapıldı ancak hiç bir yerden sızıntı yok.. Aracı yıkadığımdada sorun yok uzun süre yağmur yağdığında oluyor ön sürücü paspasın altı su doluyor... Değerli yardımlarınızı bekliyorum servis bile bulamadı...

Etiketler
Ynt: 97 Zj 5.2v8 Aracım Su Alıyor...

Cam ve/veya kapı fitillerindendir ama hangisi veya hangilerinin olduğunu bulmak çoğu zaman baya zor oluyor araştırmak lazım yağmur yağarken.

Aynı sorun , benim aracım da olmuştu. Su tahliye kanalları tıkanmıştı ve yağmurdan sonra, ön paspasların altı ıslanıyordu.
Su tahliyelerini kontrol ettiler mi?

Su tahliye borularını bir kontrol ettirin derim ben bu arada benim aracımdada boğukluk sorunu var ara sıra yapıyor boğukluk yapınca gitmiyor vites değiştirince geçiyor boğukluk yapınca torpidodan su sesi geliyor gaz yeni alınca ve bitmesine yakın yapıyor lpg ayarı falan yapIldı oksijen sensörü değişti araba hala boğuk lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

Orfi beye katılıyorum, kalorifer tesisatıyla ilgili bir sorun olabilir.

Aynısı benim de başıma gelmişti, göğüs sökülüp kalorifer tesisatı elden geçirildi.

Yolcu tarafı için bende de aynı sorun vardı orayı burayı sök bak derken en sonunda bulduk basınçlı su tutup (iç döşeme sökük iken) inceledik çamurluğun içinden tam köşe birleşim yerinden alıyormuş. Yılların yorgunluğu mastikler gevremiş çatlamış. Fotoğraflarını ekledim umarım yardımcı olur....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR