Oldum olası LPG den nefret ederim.Bagajımdaki kocaman tüp en gıcık olduğum şeydi aldığımdan beri.LPG nin arızalanmasını fırsat bilip tankı söküp attım.Motor çevresindeki tesisatlardan da kurtulunca iyice rahatladım.18.1 lt ortalama yakıt tüketimimle mutluyum
Müzik dinlemeyi sevdiğim için önce düzgün çalışmayan teybi söküp bluetooth lu ve USB li bir pioneer aldım.Ön kapılardaki hoparlörler cızırdıyordu onları alpine coaxial ler ile değiştirdim.Bagajada kendinden amfili alpine subwoofer koydum.Süper değil ama tatminkar oldu.
Rotillerden ses geliyordu hepsi değişti.Lastikler sıfır BF Goodrich AT ler ile değişti.Ön cama Llumar air 80,ön yan camlara atc35 film yapıldı.Direksiyon hidroliğini komple değiştirdim.Dört disk,balata,el freni balatası,direksiyon amortisörü değişti.Klima gazı yeniden basıldı.
Havalandırma kanallarından yaprak çıkıyordu sürekli.Polen filtresi olmadığı için çözüm sineklik teli
Sis farlarımdan biri kırıktı.Yayıcı ledle değiştirdim.
Soğutma sisteminde yabancı maddeler görüyordum sürekli.Würth radyatör temizleyici koyup bir gün kullandım.Daha sonra sistemdeki tüm suyu boşaltıp hortumla devirdaim yapıp temiz su çıkana kadar bekledim.Ardından antifriz ve saf suyla doldurup radyatör kapağını yeniledim.Radyatör hortum kelepçelerini de yenileriyle değiştirdim.
Km si dolmamasına rağmen nerdeyse bir yılı dolduran motor yağımı değiştirdim.Yağ filtresinide orjinal moparla değiştirdim.