Aksiyon kamerasını sabitleyip video çekmek lazım sonra hızlı oynatma yapıp izlemek var öyle pek güzel olur da işte uğraşmak lazımFotoğraf konusunda haklısınız ama işe dalıp eller yağlanınca fotoğraf zor oluyor.
Aksiyon kamerasını sabitleyip video çekmek lazım sonra hızlı oynatma yapıp izlemek var öyle pek güzel olur da işte uğraşmak lazımFotoğraf konusunda haklısınız ama işe dalıp eller yağlanınca fotoğraf zor oluyor.
Aksiyon kameram var aslında ama açık havada ve sıcakta zor oluyor bu işler.Ama denerim bir dahaki sefere.Aksiyon kamerasını sabitleyip video çekmek lazım sonra hızlı oynatma yapıp izlemek var öyle pek güzel olur da işte uğraşmak lazım
Elinize sağlık otohaber dergisinin 93 yılında çıkan grand cherokee test yapılan sayısını hala saklıyorum bende o zaman 17 yaşındaydım şimdi 41 yaşındayım
Bu gün de ben WK nın poryasını değiştirdim. üç parmak kesiği ile başarılı bir operasyon oldu. Insan, elini işin içine sokmadan arabaya sahip oldum dememeli bence. ZJ ye değer ama tamir et bin şeklinde eski usul Amerikan Jeep lerinin son temsilcisi. belki de.
36 lokmalar 3/4 lük lokma kolu istiyor genelde.Ben 1/2 yi 3/4 e çeviren adaptör almıştım.36 lokma bulsam sağ ön aks mafsalını değiştireceğim ben de
36 lokmalar 3/4 lük lokma kolu istiyor genelde.Ben 1/2 yi 3/4 e çeviren adaptör almıştım.
Lokmasız nasıl biniyosunuz o arabayaLokma da yok, kolu da yok
Lokmasız nasıl biniyosunuz o arabaya
36 lokma bulsam sağ ön aks mafsalını değiştireceğim ben de
Olur hocam,B
Bende vardir odunc vereyimmi?