Hocam maşallah aracı sıfırlamışsınız,
Benimde hayalim bu. Zj takıntısı var 100 binde harcasam zj olsun istiyorum işe gül kurusu 96 model zj alarak başladım.
Ve hiç bir fikrim olmadan ekspertiz dahi yapmadan aldım. Yavaş yavaş okudukça anlıyorum ki tecrübe edinmeden bu işe girişmemek gerekmişön şaftım yokmuş mesela, direksiyon kutum arızalıymış, bunu bakım için gittiğimde serviste söylediler. Adamı aradığımda ekonomi için zamanında sökülmüş haberim yoktu vs vs. İsmini vermiyorum ancak galericilerin yatacak yeri yok bence. Şimdilik yağı, filtreleri marş motorunu, aküyü, silecek motorunu değiştirdim. Allah var kaporta çok temiz, jant lastik çok temiz motor şanzıman güzel dediler. 1. Sorum ön şaft cidden ekonomi için sökülmüş olabilir mi? Yoksa beni diferansiyel ve akslar ile ilgili sürprizler mi bekliyor. Açıkçası ön şaft alıp bu sürprizlerle karşılaşmaktan baya bir ürkmekteyim. Aracın her yerinden ses geliyor diyebilirim. Şaftı çıkma mı alsam yoksa sıfır mı kararsızım tecrübelerini ve önerilerinizi beklerim ve yaptıklarınızı hayranlıkla takip ediyorum.
Saygılarımla.