aracım 3 Yıldır bende. Benden öncede öğretmen arkadaşımdaydı. Anlayacağınız titiz kullanılmış araçtır. Arca yaptıklarımız.,
1- altı ziftlenip döşemesi yapıldı.
2- Debriyaj Baskı balata takım olarak yenilendi.
3- radyatör Bakır olanından yenilendi.
4- Fren Pabuçları ve istarozlar yenilendi.
5- yağ. yağ filtresi ve hava filtresi komple yenilenip. Bakımları yapıldı.
6- üstüne seyyar bagaj yaptırdım 300 kg kadar taşıyor.
7-arakada seyyar bagaj var. 2 katlı altta köpek için üstü piknik malzemeleri için.
8- trigeri yeni değişti.
9- 4 tanede jantıyla beraber yeni çamur lastikleri verilecektir.
10- yazlık tenteside bulunmaktadır.
11- jip dedğin üstü açık gezebilmektir. ladadan farkı yakıtı, masrafsız oluşudurrr.
Anlayacağınız Piyasada böyle bakımlı titiz kullanılmış samu bulmanız zor. Satma nedenim tamamiyle zorunda kaldığımdandır. Çünkü tüm bakımlarını yeni yaptırdım . Ve çok sevdiğim aracım. Bu arada yakıt olarak çok az yakıyor.25-30 krş arası yakıyor yeni ölçtüm. Başka jiplerle kıyaslarsanız bunuda düşünün derim. Aracım 95 model makaslı en çok tutulandır. Masraf açmamaktadır.
fiat DOBLO ile takas olunur.
fiyat: 14 . 000 tl
ilan numarası: 173615487
1- altı ziftlenip döşemesi yapıldı.
2- Debriyaj Baskı balata takım olarak yenilendi.
3- radyatör Bakır olanından yenilendi.
4- Fren Pabuçları ve istarozlar yenilendi.
5- yağ. yağ filtresi ve hava filtresi komple yenilenip. Bakımları yapıldı.
6- üstüne seyyar bagaj yaptırdım 300 kg kadar taşıyor.
7-arakada seyyar bagaj var. 2 katlı altta köpek için üstü piknik malzemeleri için.
8- trigeri yeni değişti.
9- 4 tanede jantıyla beraber yeni çamur lastikleri verilecektir.
10- yazlık tenteside bulunmaktadır.
11- jip dedğin üstü açık gezebilmektir. ladadan farkı yakıtı, masrafsız oluşudurrr.
Anlayacağınız Piyasada böyle bakımlı titiz kullanılmış samu bulmanız zor. Satma nedenim tamamiyle zorunda kaldığımdandır. Çünkü tüm bakımlarını yeni yaptırdım . Ve çok sevdiğim aracım. Bu arada yakıt olarak çok az yakıyor.25-30 krş arası yakıyor yeni ölçtüm. Başka jiplerle kıyaslarsanız bunuda düşünün derim. Aracım 95 model makaslı en çok tutulandır. Masraf açmamaktadır.
fiat DOBLO ile takas olunur.
fiyat: 14 . 000 tl
ilan numarası: 173615487