95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yagzyagz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,765

yagzyagz

Yeni Üye
Yer
İzmir
iyi aksamlar.Frontera A aracımızda debriyaj merkezinden yağ kaçırması sorunu var. Tam merkez yada tamir takımı parçalarını nerden temin edebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Etiketler
Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..

opel parcacısı opser otomotivde var
ellerinde oo an icinde yoksa en gec 2 gunde teslim ederler

2.0 cc ise vectra b merkezi veya tamir takımı alabilirsiniz 2.2 ise motor kodu x22xe ise yine vectra uyumlu olucaktır diğer seriler ise omega ile aynı ama yinede opser bu konuda size daha çok yardımcı olucaktır

Atatürk oto sanayi sitesi, 2. Kısım 27.Sokak No:1088
P.K.: 34670 Maslak / İSTANBUL - TR

P.K.: 34670 Maslak / İSTANBUL - TRTelefon: 0212 285 07 67 0212 286 68 25 0212 285 04 92

sevgili yagzyagz,
öncelikle aramıza hoşgeldin. ama moderasyonu kızdırmamak için altta linkini verdiğim yerde kendini tanıtan birşeyler yazarsan sevinirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.0;topicseen
öndelikle bu sorunu yeni halletmiş biri olarak tamir ile uğraşmamanı öneririm. benim alt debriyaj merkezinde kaçırma vardı. lastik eskimiş oradan kaçırıyordu. vites değiştiremiyordum. tamir kiti bulamamıştım. frencilerde ona uygun lastik kestiririz diyen tamircinin lafına inanıp lastik yaptırmştım. işçilik dahil bana 80 tl ye mal olmuştu ama 1 ay bile dayanmadı. (dur kalk trafiğe hiç girmeme rağmen)
benim ğst merkezde kaçırıyordu. sorunu kökten halletmek istedim.
sonra tamir edilen alt merkez tekrar arıza yapınca opel özel servisine (yetkili demiyorum bak özel servis) gittim bana bostancıda bir çıkmacıdan temiz alt ve üst debriyaj merkezlerini buldular. ikisi işçilik vs dahil 350 tl ye mal oldu şu an maşallahı var.
neredesin bilmiyorum hangi ilde olduğunu bilsem yardımcı olmaya çalışayım. alt merkez (şanzımana monteli) yoksa üst merkez (yağı konulan yer) mi? 2 kapı mı 4 kapı mı? tahminimce 2 kapılı ama bize bunları da yazarsan daha yardımcı olalım.

c@n' Alıntı:
opel parcacısı opser otomotivde var
ellerinde oo an icinde yoksa en gec 2 gunde teslim ederler

2.0 cc ise vectra b merkezi veya tamir takımı alabilirsiniz 2.2 ise motor kodu x22xe ise yine vectra uyumlu olucaktır diğer seriler ise omega ile aynı ama yinede opser bu konuda size daha çok yardımcı olucaktır

P.K.: 34670 Maslak / İSTANBUL - TR

P.K.: 34670 Maslak / İSTANBUL - TRTelefon: 0212 285 07 67 0212 286 68 25 0212 285 04 92

opser iyi bir yer gerçekten. ama şansıma o an için ellerinde yoktu. 15 gün demişlerdi.

rumelian' Alıntı:
opser iyi bir yer gerçekten. ama şansıma o an için ellerinde yoktu. 15 gün demişlerdi.

orada yoksa tanıdık parcacı cok yahuu

murat opel celil abi ile görüşün

Adres: Ototsanayi Sitesi Ulubaş Pasajı

NO:15 4.Levent/İstanbul

Tel:0212 264 60 56-268 26 18-268 58 01

c@n' Alıntı:
orada yoksa tanıdık parcacı cok yahuu

murat opel celil abi ile görüşün

Adres: Ototsanayi Sitesi Ulubaş Pasajı

NO:15 4.Levent/İstanbul

Tel:0212 264 60 56-268 26 18-268 58 01

elim bi rahatlasın ön takıma gireceğim. o zaman başını ağrıtacağım can. :smiley:

rumelian' Alıntı:
elim bi rahatlasın ön takıma gireceğim. o zaman başını ağrıtacağım can. :smiley:

problem yok ne ağrıtması yahu yardımcı olurum zaten şu sitede 6 7 tane fronteracı var yardımlaşmak icin buradayız birbirimize destek olmalıyız

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@rumelian
hemen tanıtıyorum kendimi:smiley:
bir de bizimde bu merkezde lastik eskimiş araba 1 hafta yatmıştı bir abimizdeydi gittik almaya işte baktık debriyaj kaldı yukarıda. sanayiden usta geldi arabanın altına yattı bir şeyler yaptı hava yapmış dedi havasını aldı 3 5 dakika uğraşarak sonra hemen sanayiye gidin dedi. Orada usta söktü bu lastikten bulmamız lazım dedi. Olay Ödemişte oluyor bu arada.
Sonra bu merkez de gitmiş dedi merkezde baktık yok.Teflon sardı o lastigin oraya gidin İzmire dedi yağını kontrol edin dedi bende her gun kontrol ediyorum ve biraz eklemem gerekiyor hep. Araba 2.0i Frontera sport bu arada.

anladığım kadarıyla sanzıman tarafından söktü o parçayı. merkez gitmiş olsa vites değişemezsin hiç. ben arabayı stop edip öyle vites değişerek gitmiştim tamirciye. demekki lastik problemli. canın verdiği telefonları yokla, olmazsa istanbul aksaraydaki parçacının telefonunu veririm onlar yardımcı olurlar.

yagzyagz' Alıntı:
Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@rumelian
hemen tanıtıyorum kendimi:smiley:
bir de bizimde bu merkezde lastik eskimiş araba 1 hafta yatmıştı bir abimizdeydi gittik almaya işte baktık debriyaj kaldı yukarıda. sanayiden usta geldi arabanın altına yattı bir şeyler yaptı hava yapmış dedi havasını aldı 3 5 dakika uğraşarak sonra hemen sanayiye gidin dedi. Orada usta söktü bu lastikten bulmamız lazım dedi. Olay Ödemişte oluyor bu arada.
Sonra bu merkez de gitmiş dedi merkezde baktık yok.Teflon sardı o lastigin oraya gidin İzmire dedi yağını kontrol edin dedi bende her gun kontrol ediyorum ve biraz eklemem gerekiyor hep. Araba 2.0i Frontera sport bu arada.

yağızcan arabanın parcası opserde var görüştüm alt merkez ile ilgili sordum 25 tl verirz dediler haberin olsun konuştum

ama sen ustana sor alt merkezmi üst merkezmi ona göre parca siparişi yap ve k.kartından ister mail order ister havale yap hemen parcan kargolanır

sevgili yagzyagz,
öncelikle aramıza hoşgeldin. ama moderasyonu kızdırmamak için altta linkini verdiğim yerde kendini tanıtan birşeyler yazarsan sevinirim.
GEZENBİLİR
öndelikle bu sorunu yeni halletmiş biri olarak tamir ile uğraşmamanı öneririm. benim alt debriyaj merkezinde kaçırma vardı. lastik eskimiş oradan kaçırıyordu. vites değiştiremiyordum. tamir kiti bulamamıştım. frencilerde ona uygun lastik kestiririz diyen tamircinin lafına inanıp lastik yaptırmştım. işçilik dahil bana 80 tl ye mal olmuştu ama 1 ay bile dayanmadı. (dur kalk trafiğe hiç girmeme rağmen)
benim ğst merkezde kaçırıyordu. sorunu kökten halletmek istedim.
sonra tamir edilen alt merkez tekrar arıza yapınca opel özel servisine (yetkili demiyorum bak özel servis) gittim bana bostancıda bir çıkmacıdan temiz alt ve üst debriyaj merkezlerini buldular. ikisi işçilik vs dahil 350 tl ye mal oldu şu an maşallahı var.
neredesin bilmiyorum hangi ilde olduğunu bilsem yardımcı olmaya çalışayım. alt merkez (şanzımana monteli) yoksa üst merkez (yağı konulan yer) mi? 2 kapı mı 4 kapı mı? tahminimce 2 kapılı ama bize bunları da yazarsan daha yardımcı olalım.
Benimde aynisi suan vites degistiremiyorm alt merkez kaciriyomus napmamiz lazm

Benimde aynisi suan vites degistiremiyorm alt merkez kaciriyomus napmamiz lazm

pedalın altından paspasa doğru kaçırıyorsa üst merkezdir isuzu tfr nin 20 TL ye tamir takımı birebir olur.
Yok şanzıman üzerindeki alt merkez ise frencide veya kauçukcuda conta kestirip yıllarca sorunsuz kullananda var ustasıyla chevrolet kalos veya aveo idi sanırım onu uyduranda var ufak bir hortum yeri değişikliğiyle.

pedalın altından paspasa doğru kaçırıyorsa üst merkezdir isuzu tfr nin 20 TL ye tamir takımı birebir olur.
Yok şanzıman üzerindeki alt merkez ise frencide veya kauçukcuda conta kestirip yıllarca sorunsuz kullananda var ustasıyla chevrolet kalos veya aveo idi sanırım onu uyduranda var ufak bir hortum yeri değişikliğiyle.
Bununla ugrasacak bi yer varmi cünkü herkez anlamiyor merkez aliyim dedim alt 500 üst 350 cok pahali

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR