c@n' Alıntı:opel parcacısı opser otomotivde var
ellerinde oo an icinde yoksa en gec 2 gunde teslim ederler
2.0 cc ise vectra b merkezi veya tamir takımı alabilirsiniz 2.2 ise motor kodu x22xe ise yine vectra uyumlu olucaktır diğer seriler ise omega ile aynı ama yinede opser bu konuda size daha çok yardımcı olucaktır
Atatürk oto sanayi sitesi, 2. Kısım 27.Sokak No:1088
P.K.: 34670 Maslak / İSTANBUL - TR
Atatürk oto sanayi sitesi, 2. Kısım 27.Sokak No:1088
P.K.: 34670 Maslak / İSTANBUL - TRTelefon: 0212 285 07 67 0212 286 68 25 0212 285 04 92
rumelian' Alıntı:opser iyi bir yer gerçekten. ama şansıma o an için ellerinde yoktu. 15 gün demişlerdi.
c@n' Alıntı:orada yoksa tanıdık parcacı cok yahuu
murat opel celil abi ile görüşün
Adres: Ototsanayi Sitesi Ulubaş Pasajı
NO:15 4.Levent/İstanbul
Tel:0212 264 60 56-268 26 18-268 58 01
rumelian' Alıntı:elim bi rahatlasın ön takıma gireceğim. o zaman başını ağrıtacağım can.
yagzyagz' Alıntı:Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@rumelian
hemen tanıtıyorum kendimi
bir de bizimde bu merkezde lastik eskimiş araba 1 hafta yatmıştı bir abimizdeydi gittik almaya işte baktık debriyaj kaldı yukarıda. sanayiden usta geldi arabanın altına yattı bir şeyler yaptı hava yapmış dedi havasını aldı 3 5 dakika uğraşarak sonra hemen sanayiye gidin dedi. Orada usta söktü bu lastikten bulmamız lazım dedi. Olay Ödemişte oluyor bu arada.
Sonra bu merkez de gitmiş dedi merkezde baktık yok.Teflon sardı o lastigin oraya gidin İzmire dedi yağını kontrol edin dedi bende her gun kontrol ediyorum ve biraz eklemem gerekiyor hep. Araba 2.0i Frontera sport bu arada.
Benimde aynisi suan vites degistiremiyorm alt merkez kaciriyomus napmamiz lazmYnt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..
sevgili yagzyagz,
öncelikle aramıza hoşgeldin. ama moderasyonu kızdırmamak için altta linkini verdiğim yerde kendini tanıtan birşeyler yazarsan sevinirim.
GEZENBİLİR
öndelikle bu sorunu yeni halletmiş biri olarak tamir ile uğraşmamanı öneririm. benim alt debriyaj merkezinde kaçırma vardı. lastik eskimiş oradan kaçırıyordu. vites değiştiremiyordum. tamir kiti bulamamıştım. frencilerde ona uygun lastik kestiririz diyen tamircinin lafına inanıp lastik yaptırmştım. işçilik dahil bana 80 tl ye mal olmuştu ama 1 ay bile dayanmadı. (dur kalk trafiğe hiç girmeme rağmen)
benim ğst merkezde kaçırıyordu. sorunu kökten halletmek istedim.
sonra tamir edilen alt merkez tekrar arıza yapınca opel özel servisine (yetkili demiyorum bak özel servis) gittim bana bostancıda bir çıkmacıdan temiz alt ve üst debriyaj merkezlerini buldular. ikisi işçilik vs dahil 350 tl ye mal oldu şu an maşallahı var.
neredesin bilmiyorum hangi ilde olduğunu bilsem yardımcı olmaya çalışayım. alt merkez (şanzımana monteli) yoksa üst merkez (yağı konulan yer) mi? 2 kapı mı 4 kapı mı? tahminimce 2 kapılı ama bize bunları da yazarsan daha yardımcı olalım.
Benimde aynisi suan vites degistiremiyorm alt merkez kaciriyomus napmamiz lazm
Bununla ugrasacak bi yer varmi cünkü herkez anlamiyor merkez aliyim dedim alt 500 üst 350 cok pahalipedalın altından paspasa doğru kaçırıyorsa üst merkezdir isuzu tfr nin 20 TL ye tamir takımı birebir olur.
Yok şanzıman üzerindeki alt merkez ise frencide veya kauçukcuda conta kestirip yıllarca sorunsuz kullananda var ustasıyla chevrolet kalos veya aveo idi sanırım onu uyduranda var ufak bir hortum yeri değişikliğiyle.
Bununla ugrasacak bi yer varmi cünkü herkez anlamiyor merkez aliyim dedim alt 500 üst 350 cok pahali