95 Defender 90 yeni resimler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macir_ertan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,088

macir_ertan

1995 Defender
Yer
Хасково-Bulgaristan
Selamlar aracıma ait birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim ayrıca arka sağ tekerleğin yani benzin dolum yeri tarafında rezervuara yakın bir yerde yeşil girişi olan bir hortum çıkmış nedir anlayamadım aldığımdam beri öyle yerine takmaya denediğimde hortum gevremiş ve çok az kısa olduğundan birtürlü yapamadım bunun ne olduğu hakkında sizlerin de fikrinizi almak istedim

İşte bahsettiğim yer

Resimler de aracın motor ve içi hakkında bilgi olsun diye,tabi ki ormana ne kadar yakıştığına dair :smiley:
Buyurun resimler

Etiketler
Ynt: 95 Defender 90 yeni resimler

Merhaba,
resimleri incelemeye başladığımda araacın burada olmadığını anlamıştım ... ne tekim BG plakalı çok güzel bu motor tipi görmediğim bir motor ve bu modelde tr de 1 araç var bildiğim o da tenteli,düz dizel...
selamlar

Bende motora bakınca şaşırdım sonradan plaka açıkladı herşeyi güzel araç

07gokhanlc' Alıntı:
Merhaba,
resimleri incelemeye başladığımda araacın burada olmadığını anlamıştım ... ne tekim BG plakalı çok güzel bu motor tipi görmediğim bir motor ve bu modelde tr de 1 araç var bildiğim o da tenteli,düz dizel...
selamlar

Merhaba Gökhan bey bende bu motordan bugüne kadar hiç rastlamamıştım alırken orjinal fabrika çıkışı bu motorla özel sipariş MPİ 2000 cc 136 hp belli sayıda üretildiğini söylemişlerdi aracın herşeyi tastamam olduğundan bu detaya pek kulak asmamıştım,hani hepimiz biliriz envai çeşit motor alternatifleri vardır bu araçlara daha sonraları nette araştırmalarım sonucu gerçekten belli sayılarda üretilmiş olması kullanırken performansı ve sessizliği de ortaya katılınca aracın heryerinden ziyade en çok motorunu sevmeye başladım :smiley: beğendiğinize ve konuma iştirakınızdan dolayı teşekkür ederim selamlar

Emwayyes' Alıntı:
Bende motora bakınca şaşırdım sonradan plaka açıkladı herşeyi güzel araç

Merhaba İlyas bey inanın aracı almaya gittiğimde zira bir görüşte dış görünümü herşey aşağı yukarı söylüyordu önce kaputu açtım motoru görünce ve sesini duyunca şaşkınlıktan yanımdaki arkadaş diyor elimi cebime atıp hemen kaporoyu vermişim selamlar :smiley:

huseyinemil' Alıntı:
süper bi makina.

Merhaba Hüseyin bey makina demişsiniz de bende bulunduğum şehirde baya yaygın olan araç üstü tattoo yani dövme yapan kişilerin netteki adreslerine bakıyordum ön kaputun üstüne kızıl şimşeklerin ortasından ''MACHİNE'' yazısı çıksa hiçte fena durmayacak kanaatindeyim siz ne dersiniz :eek: :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR