Ynt: 95-97 Model Arası Jeep Grand Cherokee Almak İstiyorum Tavsiyeler Lütfen?
Hocam şimdi burada kimse size binersin yada binemezsin diyemeyecektir . Levent arkadaşımız belirtmiş ve ben biniyorum demiş . Araç parça fiyatlarını servis masraflarını araştırın , hatta gidip sevislerle konuşun ve kafanızda bir bütçe çalışın . Şartlar çok değişken olduğundan herkese göre farklılık gösteriyor .
Alırken çok dikkat etmek gerekli . Sorunlu bir araç alırsanız evet 5-6 binlira rahat yer ve zor adam olur . Bunun dışında düzgün araç pek sorun çıkarmayacaktır . Periyodik bakım masrafı makuldür .
Yakıtı da malum sitede birçok konuda yazıyor . Bana göre binilen araç için uygun ama mesela dizel palio yada fiestaya göre çok yakıyor tabi ki ...
Hayatında hiç Amerikana dahi binmemiş birçok insan , size söylenen şeyleri hep söyler . Alınmaz , binilmez , yetişilmez . Doğru tercihler yapılırsa , birazda fedakarlık yapılırsa pek güzel biniliyor . Benim görüşüm bu yönde
Burada mesele şu : Ucuz az yakan küçük bir araç alınabilir . Servisi ucuzdur yakıtı azdır vs vs vs özetle ekonomiktir gerçekten . JeeP ZJ alınabilir , yakıtı daha fazla olur , vergisi daha fazla olur . Nispeten parça fiyatları daha yüksektir . Ama bindiğiniz araç JEEP tir . Özetle bu keyif için nekadar fedakarlık yapabileceğiniz ilgili bir durum sözkonusu . Bu konuda en doğru kararı da ancak siz verebilirsiniz .
Saygılar ...