93 Zj Yol Bilgisayarı Sorunu ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,127

mirkan

Jeep (ZJ) 4.0
Yer
Türkiye
arkadaşlar üstadlar gcmin ön konsoldaki yol bilgisayarı çalışmıyor araç 1 gün yattı , hiç bir şekilde görüntü gelmiyor ışık dahi yok sanki soketini çıkarmışsınız gibi ... sorun sizce ne olabilir ? nerden temin edebilirim ? sıfırnını bulabilirmiyim ? çıkmasını nerden bulamilirim ?

yada kim aracından söküp bana hediye eder ? ;D :D

Etiketler
Ynt: 93 Zj Yol Bilgisayarı Sorunu ?..

Ön konsol mu? Bana yukarıda ki demiştin Mirkan....

Hangisi.....?

Aslında elektronikte hiç elektrik gelmemesi iki etapta elektronikçinin yüzünü güldürür . Çünkü basit bir voltaj sorunu , sigorta yada koruma diyoru vs yanması olabilir .

İlk başlanacak yer voltaj . Ölçmek lazım acaba VIC e enerji geliyor mu ? Geliyor ise VIC içinde nereye kadar gidiyor nerede tıkanıyor bakmak lazım .

Birden mi gitti nasıl oldu tam olarak ?

misafirlige gittik arac park edilirken baktım çalışıyordu ... arabaya bindim aaa gitmiş ;D ...
3 gün çalışmadı bu gün sağlam yine ;D;D;D

Sokette falan bir temassızlık vardır büyük ihtimal . En azından böyle olursa seviniriz :D

Çözüldü mü sorun yani Mirkan... Dert etmiştim sorununu telle konuştuğumuzdan beri kendime...

Vallahi Sevindim... :smiley: :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Çözüldü mü sorun yani Mirkan... Dert etmiştim sorununu telle konuştuğumuzdan beri kendime...

Vallahi Sevindim... :smiley: :smiley: :smiley:

teşekkür ederim abilerin kralı :D ... düzeldi şükür ...

Benimde akşam Over Drive düğmesi içindeki yeşil ışık söndü. Oralar sökülüp ampül felan değişecek diye canım sıkıldı. Yanına pıt pıt vurdum. Yandı, sevindim ;D

Sarı yanan versiyon daha iyiymiş , yeşil yananları yaramaz diyorlar ;D Bu arada sarı yananların sahipleri de daha iyimiş ;)

Şimdi Alfonse bunu araştırmıyordur umarım . Boş merakımızla meşgul etmiş olacağız ;)

Arkadaşlar,
Düğmenin içindeki yazılar yeşil, düğmenin üst kısmındaki led gibi ışık sarı olacak.... ;D

Değilse, ama hem içi devamlı, hem bastığınızda üst kısmı yanıyorsa sorun yok, versiyonlar farkıdır.... Sahipleri ile alakası yok.... ;D ;D

Belki düğmenin içindeki ampülün zamanında yeşil şapkası felan çıkarılmıştır.

Keşke benimki de sarı, hatta kırmızı olsa, o düğme çok güzel, özellikle Q7 ile tampon tampona giderken ;) ;)

ssbman' Alıntı:
Sarı yanan versiyon daha iyiymiş , yeşil yananları yaramaz diyorlar ;D Bu arada sarı yananların sahipleri de daha iyimiş ;)

Şimdi Alfonse bunu araştırmıyordur umarım . Boş merakımızla meşgul etmiş olacağız ;)

;D ;D ;D

Araştırmayı bırak, bütün göğsü söktüm ;D

Dün akşam kredi kartı göstergelerin camının altından o düğmelerin arkasına gitti. Bi başladım sökmeye, En üstteki upuzun kısmı bile kucağıma aldım. Ergun abi anlatmıştı ya, sökmüşken bide gösterge tablosunu dağıtıp temizledim, süper oldu ışıklar. Farın auto fonksiyonu için olan sensörüde temizledim, hemen algılıyor şimdi karanlığı. Benim araba 95 ve hala 135.000 km' de..... Sökmüşken saati, km' yi düşürmeyi bile düşündüm ;D ama hem km düşük zaten, hem kendime yakıştırmadım, hem de Akgün amcalarda ki kayıtlardan çekindim. Bırak satışı, devamlı oraya gidiyorum ya, ilk onlar farkedecek ve yarın öbür gün satarken alıcıya kesin söylerlerdi dürüstlükten. Rezillik, karizma sarsılması bi yana. Orjinal 134bin küsürde bıraktım :smiley: :smiley:

ooo Alfonse geçmiş olsun yav . Aynı şey Bu sene İzmirde benim başıma gidiyordu son anda katal gibi atlayıp yakaladım kartı . Hatta sonra düşündüm ya gitseydi diye dertlendim :D

İzmire gitmişsin diye duydum. Vay be Ben geldim sen gittn demek . Tadını çıkar abi buralar kurumuş gibi geliyor bana şimdi hemde her açıdan ;)

Göstergelerini güle güle kirlet :smiley:

İyi eğlenceler , soğuk biran , bol mezeli rakı sofran , en önemlisi keyfin eksik olmasın ;D . (Daha Ege etkisini üzerimden atamadım heralde .)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR