Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 1993 model vıtara aldım yenı
vıtes kolunda bi dügme var basınca göstergede O/D OFF dıye lamba yanıyor bu ne ouyor
acıl yardım sımdıden saolun arkadaslar
Bende de vardı, doğru düzgün bir cevap alamadım ama, overdrive modu, 5.vitesi kullandırmıyor, onun yerine 4. viteste daha fazla devir yapıyor, uzun yolda araç sollamak için falan kullanılıyormuş...
Bildiğim kadarıyla yoldaki serilikle alakası yok dediğim gibi sadece 5. vitesi kullandırmıyor (ekranda o.d off ışığı açık olursa, o.d off ışığı kapalıysa normal çalışıyor), bendeki 2004 modelinde power tuşu var onda daha seri oluyor, 93 lerde var mıdır bilmiyorum... Şöyle de birşey var gaza tam yüklenirseniz zaten devirli çalışıyor araç, daha seri olur...
bu tuşun görevi arkadaşlar aracı son vitese geçirmemesidir inişlerde aracın vites yükseltmesini engeller sollamalardada basarsanız bir vites küçültür.zaten sollamalarda gaz pedalına sert basarsanız araç 1 veya 2 vites küçültür.