Ynt: 93 model zj limited 4.0 lt 6 silindir127.000 mil
Değişen parçası yok ama birkaç parçasında boya var
LPG yok ( hiç takılmadı)
Muayenesi bitti 1 ay önce ama satış fiyatından düşerim
Yükseltme arka yay ön get ile yükseltildi amortisör ve uzaması gereken bilimum parçalar uzatıldı . Randımanlı
İç aksam torpido iyi durumda sadece ön iki koltuğun sırt dayanan yerlerinde yırtık var . 2 yırtık dışında koltukların diğer yerleri ilk günkü gibi . yırtık olan yerler lokal değiştirilebilir.
Motor durumu gayet iyi. su tapaları yeni değişti.Radyatör 2-3 ay önce yenilendi.4 çeker sıkıntısız.Yürüyen iyi.elektronik iyi,Diferansiyeller iyi
kronik arıza yok( amerikan tip şanzımanlar sıkıntılıdır saç-baş yoldurur benim araçta japon şanzıman var , sıkıntısız tip)
son rakamım beni kandırmana baglı ;D
saygılar
Aracı ilk sahibinden 2.5 sene önce aldım.outlaw06' Alıntı:Emre bey birkaç sorum olacak size
-aracın boyanan değişen parçaları hak bilgi, kaza durumu
-Lpg varmı markası ne ne zaman (kaç km de) takıldı
-muayene durumu nedir? Yükseltme nasıl yapıldı randımanlımı
-İç aksam ne durumda, çizik deforme renk atması vs varmı?
-Motor, defr, 4 çeker, yürüyen, elektronik aksam ne durumda
-aracınızın kronik bir arızası varmı (bazı araçlarda oluyor yaptır yaptır aynı arıza çıkıyor)
-Ve son olarak ciddi alıcısına son nakit rakamınız nedir?özelden de yazabilirsiniz rakamı
hayırlı satışlar
Değişen parçası yok ama birkaç parçasında boya var
LPG yok ( hiç takılmadı)
Muayenesi bitti 1 ay önce ama satış fiyatından düşerim
Yükseltme arka yay ön get ile yükseltildi amortisör ve uzaması gereken bilimum parçalar uzatıldı . Randımanlı
İç aksam torpido iyi durumda sadece ön iki koltuğun sırt dayanan yerlerinde yırtık var . 2 yırtık dışında koltukların diğer yerleri ilk günkü gibi . yırtık olan yerler lokal değiştirilebilir.
Motor durumu gayet iyi. su tapaları yeni değişti.Radyatör 2-3 ay önce yenilendi.4 çeker sıkıntısız.Yürüyen iyi.elektronik iyi,Diferansiyeller iyi
kronik arıza yok( amerikan tip şanzımanlar sıkıntılıdır saç-baş yoldurur benim araçta japon şanzıman var , sıkıntısız tip)
son rakamım beni kandırmana baglı ;D
saygılar