Ynt: 93 Model V8 Land Rover Almak Üzereyim
atilla bey merhaba , forumu baştan sona okudum, çok samimi ve net bir insan oluğunu düşünüyorum"allah gönlune göre verir inşaalah
bende LR 110 sw sahibiyim , bence yurumese bile görüntüsü ile çok insanı baştan cıkaran bir arac
zaten kursat ve diğer arkadaşlarla tanısmıs ve detaylı bilgileri baya almışsın şahsen bişeyler paylaşmak istedim
önce ne şartta kullanacağına karar vermelisin ben harita mühendisiyim ve hem işimde hemde hobi amaçlı kullanıyorum çok memnunum
sadece arazi aracı olrak kullanacaksan belli aksesuar ve donanım olması gerekir
ama benım gibi amatör isen yavaş yavaş ihtiyacına göre aracını toplayabilirsin
LR 110 herkesin kolayca mudehale edebileceği bir araç tamamen mekanık ve bozulacak hiçbirşeyi yok , her parcası bol bereket ve diğerlerine göre ucuz, bu çok önemli
v-8 den vazgeçmene inan sevindim , herşeyi daha maliyetli ve 130 kasa araç çok uzun ve hantal bir araç ben devlette kadastro md.lüklerinde kullanmıştım gözüm benzin ibresine bakmaktan şaşı oldu
)
kısaca düz dizel bile olsa kabaca hidrolik direksiyon takarak aracı daha kolay kullanılır hale getirebilirsin ama şunu eklemeliyim bu raçlarda konfor olarak beklentilerini düşük tutmalısın , sürat , ses , izolasyon prob. hem karşına çıkacak , bağladığın paraya göre beklentin olması taraftarıyım .ama arazide kullanınca yada karşısına gecip bakınca gurur duyacağın bir araba olacağından emin ol
kürşat haklı , 110 cular bu konuda objektif olamıyor galiba
yardımcı olabildimse ne mutlu
bol şans
mahmut mert aktaş