93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,302
Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Erol bey ben land cıyım jeep bana biraz uzak o yüzden olaya pek vakıf degilim bilgim oranında paylaşımda bulundum.

Etiketler

arkadaşlar bugün yarın arabamı satacağım eylül,ekim gibi jeep almayı düşünüyordum ama bu biraz daha erken olacak gibi o yüzden aklıma takılan en ufak şeyleri soruyorum.Paylaşan arkadaşlara ne olursa olsun teşekkür ederim.

Mükemmel bilgiler gerçekten sağolun varolun. İşte ben gibi bu işlere canını verecek kadar düşkün ama 4x4 araçların ilkokulunu bile okuyamamış kişilere ancak bu kadar güzel,detaylı,pratik ve sade bir anlatım olabilir.

Bende foruma bugün üye oldum, grand cherokee almayı düşünüyordum, verdiğin değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

bilgiler süper teşekkürler :smiley: bende inşallah hafta içi alıyorum..

cakalius' Alıntı:
Ya bu hem vergi hemde yakıt canavarlarının hemde 10 yaşını devirmişlerle uğraşacağınıza Mahindra Scorpio neden almıyorsunuz? Kapalı kasa olduğu için yıllık 900 vergisi 0-6 yaş grubu ayrıyeten 2.6 Crdi motor şehir içi 9-10 Şehir dışı 8-9 lt mazot yakıyor. Bunun yaşı cok acaba ezilmişmidir diye derdiniz olmaz. gidip 2001 30000tl gibi bi para yatıracağınıza 2011 sıfırını 43000tl ye alırsınız. Herzaman 4*4 değil istedeğe bağlı düz yolda bir tuşla 4*2 araziye geçince tekrar bir tuşla 4*4 oluyor. gidip 4000 gibi 14000 gibi vergi vereceğinize SIFIRlara 900 tl vergi verirsin en az 3000 tl vergi kazancın olur ayrıyeten Lpg taktırayım bakımını yaptırayım bagajda yer kaplıyo , Kötü gösteriyo nasıl kapatayım saklayayım derdi yok. Bu lpg taktırma olayındanda enaz 3000 tl kazancın olur. Ayrıca yakıt canavarlarını basmazsan 350-400 yakıyo biraz basınca 500 ü buluyo Mahindradada başınca 10lt 300 kuruş yakıyo. 3000 + 3000 = 6000 tl yede bi modifiye yaptırırsın Janttır. Koltuklarıda 2500 lr ya güzel bir şekilde ortopedik şekilde istediğin renge deri döşettirirsin. diğer canavara vereceğin vergiyle bu arabayı bir senede istediğin gibi dizayn ettirirsin VİP CİP olur sonraki senelerde 3000 liralık vergiden kazancınla 10000 km bedava ya gitmiş olursun ayrıca gaz sızdırıyor lpg randıman vermedi bagajımı kaplıyor patlama riski varmı diye sorunlarınız olmaz. Ayrıca yedek parçalarıda Ucuz bir farı 315 lira Arka tampon 157 tl. Bence değerlendirebilirsiniz.
Teşekkürler

otorite bi başka oluyo yaw...
vatandaşımızın 8 mesajı...

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=69188;sa=showPosts

İzmirde bir arkadaş grand cherokee alırken elinde bu listeyle gitmiş öyle almış. çok faydalı bır kaynak. teşekkür edriz.

moab' Alıntı:
İzmirde bir arkadaş grand cherokee alırken elinde bu listeyle gitmiş öyle almış. çok faydalı bır kaynak. teşekkür edriz.

:D bende 1 saat önce yazdırdım .güzel paylaşım elinize sağlık.

bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. ZJ bakıyorum
sayfalarca not okudum ama en iyisi bu sanırım
emeği geçenlere teşekkürler.
bende çıktısını aldım araç bakmaya bu liste ile gideceğim.
he baktım listeye yakın bir araç ondan sonra servise götüreceğim.
hem nakitten hem de vakitten kazanç benim için ;)

mauvais' Alıntı:
bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. ZJ bakıyorum
sayfalarca not okudum ama en iyisi bu sanırım
emeği geçenlere teşekkürler.
bende çıktısını aldım araç bakmaya bu liste ile gideceğim.
he baktım listeye yakın bir araç ondan sonra servise götüreceğim.
hem nakitten hem de vakitten kazanç benim için ;)

kerem bey ilanlar bölümünde bir yayınım var bakmak isterseniz diye söylüyorum.Zj 1997

Merhabalar
ben de 97 model bir ZJ almak üzereyim
hatta şu an birkaç günlüğüne denemek için bende
bu konu çok güzel ve önemli
yazılanlar haricinde önerileri olanlar var mı
bir de bu aracın kullanım kılavuzu elinde olan var mı
varsa dryanilmaz@gmail.com adresine gönderebilir mi
teşekkürler

dryanilmaz' Alıntı:
Merhabalar
ben de 97 model bir ZJ almak üzereyim
hatta şu an birkaç günlüğüne denemek için bende
bu konu çok güzel ve önemli
yazılanlar haricinde önerileri olanlar var mı
bir de bu aracın kullanım kılavuzu elinde olan var mı
varsa dryanilmaz@gmail.com adresine gönderebilir mi
teşekkürler

Hiç eylenmeden al. Ben 1 ,5 yıl o mu bu mu derken alamadım.2 ay önce anca aldım bir 5,2. Muhteşem bir araç.Güç+konfor =ZJ

ilk sayfada belirtilen 29 maddede olması gereken tüm detaylara sahip, kusursuz lpg takılmamış yeşil/sarı bir '96 ya sahip olduk bir ay önce. gerçekten sıfır gibi. 911 den aldık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR