cakalius' Alıntı:Ya bu hem vergi hemde yakıt canavarlarının hemde 10 yaşını devirmişlerle uğraşacağınıza Mahindra Scorpio neden almıyorsunuz? Kapalı kasa olduğu için yıllık 900 vergisi 0-6 yaş grubu ayrıyeten 2.6 Crdi motor şehir içi 9-10 Şehir dışı 8-9 lt mazot yakıyor. Bunun yaşı cok acaba ezilmişmidir diye derdiniz olmaz. gidip 2001 30000tl gibi bi para yatıracağınıza 2011 sıfırını 43000tl ye alırsınız. Herzaman 4*4 değil istedeğe bağlı düz yolda bir tuşla 4*2 araziye geçince tekrar bir tuşla 4*4 oluyor. gidip 4000 gibi 14000 gibi vergi vereceğinize SIFIRlara 900 tl vergi verirsin en az 3000 tl vergi kazancın olur ayrıyeten Lpg taktırayım bakımını yaptırayım bagajda yer kaplıyo , Kötü gösteriyo nasıl kapatayım saklayayım derdi yok. Bu lpg taktırma olayındanda enaz 3000 tl kazancın olur. Ayrıca yakıt canavarlarını basmazsan 350-400 yakıyo biraz basınca 500 ü buluyo Mahindradada başınca 10lt 300 kuruş yakıyo. 3000 + 3000 = 6000 tl yede bi modifiye yaptırırsın Janttır. Koltuklarıda 2500 lr ya güzel bir şekilde ortopedik şekilde istediğin renge deri döşettirirsin. diğer canavara vereceğin vergiyle bu arabayı bir senede istediğin gibi dizayn ettirirsin VİP CİP olur sonraki senelerde 3000 liralık vergiden kazancınla 10000 km bedava ya gitmiş olursun ayrıca gaz sızdırıyor lpg randıman vermedi bagajımı kaplıyor patlama riski varmı diye sorunlarınız olmaz. Ayrıca yedek parçalarıda Ucuz bir farı 315 lira Arka tampon 157 tl. Bence değerlendirebilirsiniz.
Teşekkürler
997799' Alıntı:otorite bi başka oluyo yaw...
vatandaşımızın 8 mesajı...
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=69188;sa=showPosts
moab' Alıntı:İzmirde bir arkadaş grand cherokee alırken elinde bu listeyle gitmiş öyle almış. çok faydalı bır kaynak. teşekkür edriz.
mauvais' Alıntı:bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. ZJ bakıyorum
sayfalarca not okudum ama en iyisi bu sanırım
emeği geçenlere teşekkürler.
bende çıktısını aldım araç bakmaya bu liste ile gideceğim.
he baktım listeye yakın bir araç ondan sonra servise götüreceğim.
hem nakitten hem de vakitten kazanç benim için
dryanilmaz' Alıntı:Merhabalar
ben de 97 model bir ZJ almak üzereyim
hatta şu an birkaç günlüğüne denemek için bende
bu konu çok güzel ve önemli
yazılanlar haricinde önerileri olanlar var mı
bir de bu aracın kullanım kılavuzu elinde olan var mı
varsa dryanilmaz@gmail.com adresine gönderebilir mi
teşekkürler