92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,664

umutcelikel

No pain no gain...
Yer
Ankara
Web
landroverseries3umutcelikel.blogspot.com
Sonunda Warn ön-arka tamponlarım, Warn ön A-barım, Tmax Ewi-9500 uzaktan kumandalı vincim geldi ve taktırdım...Arkayada aluminyum kilitli kapak yaptırıp kum paletlerini üstüne taktım. Aralarına da bisiklet taşıyıcı takacağım...Şimdi lastiklerimin eskimesini ve 31" BFG AT almayı beklemekteyim:smiley:) Tabi krizden gebermezsek...

SH107524.png

SH107525.png

SH107527.png

SH107526.png

SH107529.png

Etiketler

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

çok güzel araç .antalya danmı aldınız aracı.eğer oysa bende ilgilenmiştim o araçla güzel araç.güle güle kullanın.tampon vinç çok yakışmış.

jantları değiştirmeniz lazım.ama iyi bir araç almışsınız.defender varmıydı sizde

Çok güzel olmuş, güle güle kullanın... Tomponlar,vinç maliyetleri ve nerden edindiğinizi de yazarsanız, daha bir faydalanmış oluruz...
Güzel gezmeler dileğiyle... ;)

Bi de diff lock var mı aracınızda...
saygılar...

tarikserin' Alıntı:
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın... Tomponlar,vinç maliyetleri ve nerden edindiğinizi de yazarsanız, daha bir faydalanmış oluruz...
Güzel gezmeler dileğiyle... ;)

Bi de diff lock var mı aracınızda...
saygılar...

Tamponlar ön ve arka toplam 2000 usd civarı, A bar 200 usd civarı...Vinç 1000 ytl civarı idi ama kur patlamadan once...Wanrt tamponları amerikadan özel ithalatçı vasıtası ile getirttim..Vinc Huma Oto Adnan Abiden...Safari snorkel back ordermış, 3 haftaya gelir herhalde...O da 625 usd gibiydi yanlış hatırlamıyorsam...

Arkada Toyota LSD var...Ankarada Ataman Ticarette 500 YTL gibi bir rakama taktırdım..(Çıkma, çıkanı vererek)

LSD nin kullanımını nasıl hallettiniz,
manuel olarak nereden kitliyorsunuz?

Bi de hakkaten çok gerekli mi acaba?
Nerelerde hayat kurtarıyor?Benim aracımda da
yok da taktırsam mı diyorum...

Kolay gelsin? ;)

Araç güzel olmuş. Güle güle kullnın .Allah kaza, bela, ceza göstermesin. Bende de va,r yeni jant lastiklerle çok güzel oldu. Ama görücüye çıkmasına daha var. :D

valla iyi para harcamışsınız gülegüle kullanın kazasız belasız günlerde

artık ağır off road gezieri şart olmuş tabi ki mtr lastik şart ;)

LSD %50 kilitli ve toyota dakiler otomatik olarak gerektiğinde devreye girip çıkıyor

nerdeeeeee o defender deki karizma.....:smiley:

yinede güle güle kullan,

selamlar.

defenderdan özlediğim tek şey karizma ;D bunda manavcı sanıyo millet beni ;D ;D ;D ama huzurlu bir manavcıyım...eşşek gibi kullansam da altında 1 damla yağ damlayan yer yok, daha en az 100.000 km (yazı ile yüz bin) gidecek fren balatalarım var, her kaportacıda yaptırabileceğim sacım var...daha neler neler var ;D şnorkelim de gelince artık sadece salaklar manavcı sanır zaten beni ondan da kurtulurum.... 8)

Umut bey,
jantlarınız orj. Toyota'ya benziyor,
üstündemiydi, yoksa sonramı aldınız,
ne kadara mal oldu? Ben de değiştirmeyi
düşünüyorum da...

Cevaplar için çok teşekkürler... ;)

Bi de önlerde "hub" varmı? ???
Görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR