92 4runner

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,830
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 92 4runner

ozanyur' Alıntı:
hasan ben buldum alınacak arabayı galiba land jeep tartışmasına son

arkadaşlar gerçekten sağlam araç..pajero ve discovery tecrübem oldu,2 sindinde çok memnumdum aslında ama toyota başka.

Etiketler

ozanyur' Alıntı:
haklısın hasan sağlam araç
cj satışında bir aksaklık oldu başka bir arkadaş istiyor şimdi. eğer bu toyota satılmadan satarsam ilk bakacağım araç olucak.

çağlar bey arkada kilit yokmu?

kilit yok ozan bey ama ben hiç güçlük yaşamadım ,,gerçi ağır off-road yaptığım söylenemez.vinç var nasıl olsa kurtarır kendini bi şekilde:smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Ozan Bunu alırsan üzülmezsin, çok güzel makina, sanayinin yolunu unutursun o ayrı mesele. ;D

Çağlar aracın çok güzelmiş, inşallah tanıdığım biri alır. ;)
evet umarım:smiley:

çağlar bey teşekkür ederim umarım bu hafta gelip aracınıza bakıcam

sahibinden com da topicleri gezerken bir ara gözüme benimde carptı uzun süredir satışda değilmi bu araç.

Arkadaşlar uzun süredir satışta olan bir araç değil, öyle olsaydı eğer ben muhakkak değerlendirirdim. Bir gün sanırım sahibinden com da kaldı ilan, sonra geri çekildi. Düşünen varsa muhakkak değerlendirsin derim, araç çok çok düzgün.

Çağlar bu arada yeni aracında hayırlı olsun. Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Selamlar.

İrfan senin aracıda deneyemedik,
karlar erimeden vuralım şu senin kocaoğlanı araziye,

selamlar.
Mesut

Ooo Felice ye bak kim çıktı..

Mesut bey lafı bile olmaz.

Ufak tefek elden geçmesi gereken şeylerle uğraşıyorum keyfe keder. İnşallah bir kartepe yaparız.

ACAR 41' Alıntı:
Ooo Felice ye bak kim çıktı..

Mesut bey lafı bile olmaz.

Ufak tefek elden geçmesi gereken şeylerle uğraşıyorum keyfe keder. İnşallah bir kartepe yaparız.

tamamdır, haber bekliyorum,

Hocam araç çok güzel gerekten... İmkanım olsa mutlaka değerlendirirdim... Ama fırsatım olursa satılmadan aracı görmek isterim...

Sana şimdiden hayırlı satışlar...

Toyota nın en sevdiğim modeli.Belli ki araca epey emek harcanmış umarım kıymetini bilen bir arkadaşa gider.Hayırlı satışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri