92 4runner

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,830
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çağlar

Zirve
Yer
ANKARA
aracım 92 model,200 bin km.de. fiatı 22000 tl.
aracımın çalışmayan yeri yoktur özellikleri:klima,vinç,çeki demiri,önde orjinal kilitler (aisin),monroe 4x4 adventure amortisörler,yarı deri döşeme,camlar (bagaj camı dahil) ,aynalar ve moonrof hepsi elektrikli ve faal.orjinal toyota eğim ve rakım göstergesi,alarm merkezi kilit ,sony radyo mp3,vergisi 200 lira civarında,önlerde ve bagaj bölümünde husky liner paspaslar,şehir içi lpg tüketim 300-350 kuruş arası..vs..
33 BF at lastikler + 3 inch body yükseltme kiti (usa menşeili)
ayrıca alan arkadaşa yine usa'den sipariş ettiğim kargoda yolda olan 2 adet sıfır ön fren diski yanında verilecektir.
Önemli:ön vinç,arka çeki demiri ve lpg hepsi ruhsata işlidir.
alan şahsın 1 kuruş harcamasına gerek yoktur.(ben yeterince harcadım)

Görüntü001.jpg

sonhali2ha4.jpg

DSC_5960.jpg

Etiketler

Ynt: 92 4runner

Çağlar merhaba, aracını çok beyendiğimi belirtmek isterim. Türkiye'deki ender temiz 4 Runnerlardan belliki. Bir ay kadar önce bende çok düzgün bir dizel 4 runner aldım. Ya ben erken davrandım ya da sen bir ay kadar geç ilan verdin. :D :D :D Dizel isteyenleri bana gönder senin arabayı bel alayım ;) Alan kesinlikle pişman olmaz. Hayırlısı olsun. Selamlar İzmit'ten İrfan ACAR.

Not : Aisin hub için senden haber bekliyorum.

hasan ben buldum alınacak arabayı galiba land jeep tartışmasına son

haklısın hasan sağlam araç
cj satışında bir aksaklık oldu başka bir arkadaş istiyor şimdi. eğer bu toyota satılmadan satarsam ilk bakacağım araç olucak.

çağlar bey arkada kilit yokmu?

Ozan Bunu alırsan üzülmezsin, çok güzel makina, sanayinin yolunu unutursun o ayrı mesele. ;D

Çağlar aracın çok güzelmiş, inşallah tanıdığım biri alır. ;)

abi çok hoşuma gitti. iki gündür her şeyi bıraktım 4runnerlara bakıyorum.
tek kafama takılan 2,5 motor az gelirmi
araç ankaradaymış yeni gördüm şimdi daha çok sevindim

Soru : 2.4 motor az gelirmi? Cevap : TO - YO - TA ;D

CJ nin 4.2 motorunun ürettiği güç ile kıyaslarsan cevap kendiliğinden ortaya çıkar. 2.4 yanılmıyorsam 116 beygir.

teşekkür ederim abi cevap için aklımdaki son soru işaretini de sildim

ACAR 41' Alıntı:
Çağlar merhaba, aracını çok beyendiğimi belirtmek isterim. Türkiye'deki ender temiz 4 Runnerlardan belliki. Bir ay kadar önce bende çok düzgün bir dizel 4 runner aldım. Ya ben erken davrandım ya da sen bir ay kadar geç ilan verdin. :D :D :D Dizel isteyenleri bana gönder senin arabayı bel alayım ;) Alan kesinlikle pişman olmaz. Hayırlısı olsun. Selamlar İzmit'ten İrfan ACAR.

Not : Aisin hub için senden haber bekliyorum.

selamlar.teşekkür ederim.dizel tecrübem olmadı ama eminim çok iyidir.benim de hiç satmak niyetim yoktu ama hesapta olmayan bir araç aldım .bütçe elverse kesinlikle satmazdım.kilitleri araştırıcam,çözülür mutlaka..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri