91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser- Satılık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa Balcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,030

Mustafa Balcı

Ferman Padişahın / DAĞLAR BİZİMDİR
Yer
Ürgüp
Araç çok özel bir hevesle TEİAŞ'tan standart donanımlı olarak alındı.Sonra doğa sever biri olarak araziye çıkmak için gerekli ne varsa araştırılarak bütün gerekenler yapıldı.Motor rektefiye yapıldı.Yaptıklarım aşağıdadır,İki adet arazi aracı fazla geldiğinden satılıktır. Araca yapılanlar araç hariç 50.000 TL yi bulmuştur. Araç toplamda 70.000 TL ye mal olmustur.

Araçta hiçbir elektronik parça olmaması en çok tercih etme sebebimizdi.Dağda kalmamamıza yaramıştır.

-Yükseltme kiti 4" Ironman

-TAMPON İronman

-JANTLAR 5 adet 10" özel jant

-LASTİKLER 5 ad Micky Thompson MTZ 315x75x16 (Bilenler bilir)

-DODİKLER

-VİNÇ Warn Zeon 12.000 LBS (Çok özel bir vinçtir,bulmak için çok bekledim,orjinal ABD ürünüdür,isterseniz fiyattan düşüp sökebilirim)

-ARKA % 100 KİLİT Golyat

-HİDROLİK DİREKSİYON Orjinal Toyota Land Cruiser

-KLİMA Orjinal Toyota Land Cruiser Manuel

-ŞNORKEL

-ELEKTRONİK ATEŞLEME

-ÖN ÇEKERLER (manuel kilit iptal edilip sabit hale getirildi)

-AKÜ Sıfır akü takıldı

-Crom kalın sacdan özel egzos yapıldı

-Araç tepesine içeriden kumandalı 360 derece dönebilen Projektör

0532 297 11 65 Mustafa Balcı

Fiyat 48.500 Lira

IMG_3499.JPG

IMG_3532.JPG

IMG_3898.JPG

Etiketler

Ynt: 91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser

aslan28' Alıntı:
Araç satılıkmı?
Satılıksa ne kadar?

:smiley: :smiley:
Teşekkür ederim,ne kadar beceriksizim,araç bilgilerini girip satılık mı-Fiyat nedir yazmayan tek satıcıyım galiba.
Evet Satılık,Fiyat: 48.500

Ynt: 91 Model Vx80 Özel Yapım Land Cruiser- Satılık

Arkadaşlar kış geliyor,benim makinayı satmaktan vaz geçip karlarda dağa vursam,Kimsenin gidemediği yerleri mi keşfetsem diyorum

Beni de davet ederseniz neden olmasın Mustafa bey

TemPesT' Alıntı:
Beni de davet ederseniz neden olmasın Mustafa bey
Ben hafta sonu Köroğlu dağları,Kıbrıscık Tembel Yaylasından Karaçayır yaylasına geçmeyi düşünüyorum,Beklerim

Bu hafta arabanın boya işleri var, ardından muayeneye girecek, gerçekten çok isterdim gelmeyi. Umarım bir sonraki gezinize katılırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler