90-95 arası PATROL MÜ? DEFENDER Mİ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperergün Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,223

alperergün

Yeni Üye
Öncelikle tüm üyelere merhabalar.avcılık ve arada bir ailemi alıp dağlara kırlara çıkmak, gerektiğinde şehirler arası uzunyoldada kullanabileceğim bir araç düşündüm. eledim eledim birbirine çok yakın, fakat aynı zamanda birbiriyle çok alakasız iki arazi aracında karar kıldım. 2500 motor nissan patrol veya puma motora sahip defender . benim gönlüm donanımları itibariyle patrolden yana gibi ancak defenderinde arazideki becerileri ve kullanışlılığı tartışılmaz bir gerçek. varsa bu araçlar hakkındaki deneyim ve tavsiyelerinizi bekliyorum. vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: 90-95 arası PATROL MÜ? DEFENDER Mİ?

Patrol iyidir yedek parça konusunda tabii ki land grubu ile eşleştirilemez.
siteye ilk üye oldugum zamanlar da aklımda olan araçtı ki hala da sempati duyarım. 2500 motor patrol yok bildiğim, aradığınız model aralığında 2800 TD 115 bg motor seçeneği var dizellerde
defenderden konforlu olacaktır emin olun ;D

2800 turbo dizel ,nissan uzun yol ve arazide sizi daha memnun eder,satılık benim bildigim 91 model 2800 td uzun şase 5 kapı bir araç var

hasan bey bahsettiğiniz aracın fotoğraflarını ve fiyatını paylaşma şansınız varmı. veya belirli bir sitedeyse adresini verebilirmisiniz. benimde aklım tamamen patrole kaydı gibi . teşekkür ediyorum görüşmek üzere..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-patrol-1990-model-nissan-patrol-28636181/detay alıcı olursanız pazarlık aşamasında yardımcı olurum fiyatı biraz indirtebilirim

aracın resimlerini özelden mail adresime veya bu sitede özelden atarsanız özelliklerini ve fiyatını belirtirseniz görüşürüz. teşekkür ederim ilgi alakanıza..

bence av ve uzun seyahat amaclı kullanacagınızı belırttıgınız ıcın nıssan patrol konforu ve suruş keyfı ıle 1. tercıh olmalıdır... defender tabıkı guzel bır alternatıf ama uzun seyahatlerınızde konforsuz olacaktır... becne patrol... tabı parca sıkıntısı ve parcasının pahalı olması da cabası...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR