9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeeper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 269
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,588

jeeper

onLy in JeeP...!
Yer
sakarya
çok şükür sağ sağlim evimize ulaştık.her zaman oldugu gibi bu yılda cok guzeldi ama katılım gecen seneye oranla daha azdı.bu arada 7 numaralı cj 5 in fotoları varsa ö.m yoluyla bana yollayabilirseniz memnun olurum teşekkürler.

Etiketler

Treking dönüşü İzmit otabanında bir grup offroadcu gördüm...Araçlar bol çamurluydu ..Fotolarınızı bekliyoruz

Selamlar,

Herkesle tanısabilme fırsatım olmadı ama gercekten sıcak bir ortam vardı gezenbilir off-road grubunda.Bir sonraki aktivite de gorusmek dilegile.Bir kac enstantane benden (umarım dogru yere post ediyorumdur ) :smiley:

DSC_3466.JPG

DSC_3467.JPG

DSC_3475.JPG

DSC_3476.JPG

DSC_3477.JPG

DSC_3478.JPG

DSC_3479.JPG

DSC_3482.JPG

DSC_3483.JPG

DSC_3485.JPG

DSC_3486.JPG

DSC_3487.JPG

DSC_3494.JPG

DSC_3499.JPG

DSC_3501.JPG

DSC_3502.JPG

DSC_3505.JPG

DSC_3507.JPG

DSC_3509.JPG

DSC_3511.JPG

DSC_3512.JPG

DSC_3515.JPG

DSC_3517.JPG

DSC_3519.JPG

DSC_3520.JPG

DSC_3524.JPG

DSC_3526.JPG

DSC_3531.JPG

DSC_3532.JPG

31 ekim Cuma :
malzemeler hazır arabaya yüklendi, yarın sabahtan yola çıkarız.
Gidemiyoruz aracı boşaltalım.
01 kasım Cumartesi: saat 11:30
Ya Pazar günü 2 de Ankara da olabilirsek yola çıkalım.
Hemen malzemeleri arabaya tıkalım.
Ve 13:00 da şunu da unuttuk bunu da unuttuk sesleriyle yola çıkılır.
Kamp alanına giriş çadır kurmak vs.
Ankara dan gelen değişik yerlere çadır atan arkadaşları ziyaret.

Yemeği boş verin gece yarışı başladı sonra yeriz.
Tekrar çadırın yanına dönüş ve yemek faslı.

Hadi kamp ateşinin yanına çökelim dediğimizde.Yorgunluktan kapanan gözler
Ve çadıra giriş .
Sabah uyanış kahvaltı ve malzemelerin toplanması yüzünden çok kısa bir
Tanışma zamanı ve geri dönüş.
Ama Gezenbilirin sıcaklığını içimizde hissettik.
İnşallah bir dahaki sefere ateşin yanında buluşmak üzere.
Herkese selamlar.

sım tum uyelere teskurler katıldılkları ıcın

Fotoğrafları görünce geçen yıl katıldığım İsoff Offroad oyunları aklıma geldi, muhteşem olmuştu, bu yıl organizasyon zayıfmıydı acaba, yoksa ben mi öyle düşündüm ? Ama fotoğraflara bakınca öyle geldi bana ::smiley: tüm fotoğrafları bekliyoruz arkadaşlar...

Ynt: 9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

Bu sene biraz daha azdı katılım ama hava muhteşemdi,özellikle gece geçenseneki gibi inanılmaz soğuk deyildi.Ben fotoğraf makinasını unuttuğum için cep telefonundan çektiklerimi yükleyeceğim.Emeyi geçen herkeze teşekkür ederim.Artık iğneadada görüşmek üzere.

Geçen sene katılmadığım için katılım hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Ancak organizasyon bence kötü değildi, özellikle temiz tuvalet olayı çok başarılıydı, ayrıca gece kamp alanından bira satın alabilmekte güzeldi ;D ISOFF üyelerinin ellerine sağlık. Gece boyunca silah sesleri, susturucusuz egzozlarıyla ortalığı gürültüye boğan motorcular v.s. tabi ki vardı ve sessiz sakin uyuyamadık ama herşeye rağmen Gezenbilir ailesiyle bir arada olmak güzeldi, tanıdığım bildiğim ama gerçek hayatta yüzyüze gelemediğim bir çok kişiyle tanışmak için bir fırsat olmasıda güzeldi. Dönüş yoluda çok keyifli oldu, orman içi manzaralar büyüleyiciydi, dönüşte birlikte olduğum arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Bende de bir sürü fotoğraf var ama henüz bakamadım bile, gün içinde yüklerim sanırım. İğneada'da görüşmek üzere...

Bizim için de çok keyifli ibir haftasonu oldu. Sanal ortamda tanıdığım birçok kişi ile yüzyüze gelmek çok güzeldi. Gezenbilir grubunun sıcak davranışları bizi çok etkiledi. Herkese teşekkür ediyoruz..
Havanın güzel olması da büyük şanstı :D
Bu güzelliklerin yanında birkaç olumsuz olay oldu tabii..(silah sesleri ve sabahın erken saatlerindeki susuturucusuz eksoz sesleri) ama napaılım yurdumun insanları onlar, olacak o kadar :smiley:
Yolumuz uzun olduğundan erken hareket ettik, Arda' nın aks sorunu çözüldü mü merak ediyorum?
sevgiler
erdal

pazar günü ordaydım..gerçekten çok keyifliydi..bir sonraki organizasyanı sabırsızlıkla bekliycem...

erdalyaman' Alıntı:
Bizim için de çok keyifli ibir haftasonu oldu. Sanal ortamda tanıdığım birçok kişi ile yüzyüze gelmek çok güzeldi. Gezenbilir grubunun sıcak davranışları bizi çok etkiledi. Herkese teşekkür ediyoruz..
Havanın güzel olması da büyük şanstı :D
Bu güzelliklerin yanında birkaç olumsuz olay oldu tabii..(silah sesleri ve sabahın erken saatlerindeki susuturucusuz eksoz sesleri) ama napaılım yurdumun insanları onlar, olacak o kadar :smiley:
Yolumuz uzun olduğundan erken hareket ettik, Arda' nın aks sorunu çözüldü mü merak ediyorum?
sevgiler
erdal
Erdal abi cok muhapet edemedik yınede herşey cok iyidi dönerken sizi aradık ama bulamadık bizde ön aksın azizligine ugradık öyle döndük izmire inşallah burda kı etkinlikte yıne beraber oluruz saygılar bi kare de benden

Arda arkadaşımızın aks sorunu çözüldü hatta topluca gene azmaya gittiler ama nasıl geçti daha haber alamadım.

bir kaç fotoda benden.
patrol benim,hilux ü kenan çarpışantürk kullanıyor.
offroad1.jpg

offroad2.jpg

kenan1.jpg

kenan2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR