Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9.EnduroClub Festivali 2009 yılı, Balıkesir İli, Erdek İlçesi, Kapıdağ Yarımadas
Pazar günü alan hazırlığından kareler:
bu karakacan buranın müdavimi
evet ekipler hazırlanıyor.
alanın hazırlığı ve alt yapısı erdek belediyesi tarafından yapılıyor,desteklerini esirgemeyen erdek belediyesi ve erdek ticaret odasına teşekkürler.
otların içinde kalan manastır kalıntıları gün yüzüne çıktı.
sabah 8-akşam 8 hazırlıklar sürdü ve bugun (3 haziran çarşamba) yoların düzeltilmesi ve alt yapı tabelaların dikilmesi devam ediyor.
ama ben açım hala yemek yiyemedim,kareleri ve video ları atayım yine yukarı çıkıyorum.sanırım gece 12 ye kadar alana malzeme taşınacak.
telaşeden aklıma geldiğinde bugün sabaha ait kısa videolar,gelecekler ve yol nasıl sorusu soran dostlara fikir için sanırım yeterli olur.
yolun son 12 km si toprak ve şuanda bile iş makınaları yolları düzeltmeye devam ediyor.yollar düz ve asfalt kıvamında gözüksede yeni yapıldığı için toprak yumuşak,geleceklerin bilgisine...
sanırım bundan sonra bişiler ekleyemem yukarı cıkıyorum bana 0542 321 26 02 den ulaşabilirsiniz.