89 model İngiliz Defender 90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ÖMER ALKAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,547

ÖMER ALKAN

Yeni Üye
Yer
izmir
126.000 km'de,1989 model orjinal ingiliz benzin motorlu defender 90,özel yapım alüminyum portbagaj,çelik jant,alt gövde korumaları mevcut,A-bar,sis farları,vinç tamponu,Voltran marka LPG, ruhsata kayıtlı, trafik muhayenesi yapılmış,motorlu taşıtlar vergisi yıllık 66,5x2= 123 tl,radyo kaset çalar,telsiz

16500 tl
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

KA2.jpg

KA5.jpg

KA6.jpg

KA7.jpg

KA3.jpg

Etiketler

Ynt: 89 model İngiliz Defender 90

ÖMER ALKAN' Alıntı:
...motorlu taşıtlar vergisi yıllık 66,5x2= 123 tl,......

16 ve yukarı yaş, 2001-2500 cc motor hacimli araçlar için 2010 MTV yıllık 291 TL olması lazım. Aracın motoru 2.5 benzinli değil mi?

Ömer izmir offroad derneğinden (izdoff) arkadaşımdır. Aracını tanıyorum yıllarca birlikte offroad yaptık :D
Aracın değerini bilecek birine satılmasını diliyorum. Gezenbilir ailesi içinde kalırsa sevinirim ;)
Satana da alana da hayırlı olsun :smiley:

erdalyaman' Alıntı:
Ömer izmir offroad derneğinden (izdoff) arkadaşımdır. Aracını tanıyorum yıllarca birlikte offroad yaptık :D
Aracın değerini bilecek birine satılmasını diliyorum. Gezenbilir ailesi içinde kalırsa sevinirim ;)
Satana da alana da hayırlı olsun :smiley:

Erdal Abi iyi akşamlar,

İlan bir yıl önce verilse araç şu an bende olurdu, kısmet, selamlar.

Ömer bey hayırlı satişlar....

Aracı bende bir defa Melih Eriş in düzenlediği bir kamplı gezide görmüştüm araç hakikaten güzel... alana şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar, hayırlı olsun dileklerinize içten teşekkürler,yüzümü hiç kara çıkartmayan bu yakışıklı canavardan umarım yeni sahibi de benim kadar memnun kalır
sevgiler ,saygılar

Volkan bey,araç şu an yeşilyurt çarşıda duruyor,yarın akşam istanbula geliyorum, aracı oradan alıp maslak sanayiye götüreceğim,çarşamdadan itibaren orda görülebilir

Arkadaşlar,arka dingil konusunda hiç bir problem yaşamadığım için markasından emin değildim,bu soru üzerine, arabayı servise götürdüğüm Land Rover servisi sahibi Okan abiden arka dingilin Rover olduğuna dair teyid aldım

ÖMER ALKAN' Alıntı:
Arkadaşlar,arka dingil konusunda hiç bir problem yaşamadığım için markasından emin değildim,bu soru üzerine, arabayı servise götürdüğüm Land Rover servisi sahibi Okan abiden arka dingilin Rover olduğuna dair teyid aldım

Ömer 3. fotoda görünüyordu zaten ;)

90 larda zaten orjinal rover aks çıkar, yani sendeki orjinal sorun yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.