88 Model def-110 5 kapı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,812

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhaba arkadaşlar ; yeni bir defender aldığım için toplamak üzere olduğum aracı satmak istiyorum , ancak araca yaptığım masraflarla araç bana pahalıya malolduğu için acaba parça parça satsammı diye düşüncem var . 88 model defender 110 5 kapı , dizel motor çok iyi durumda , şanzuman açıldı rulmanları değişti hafif bir ses var ama arazisi herşeyi sorunsuz çalışır durumda , sıfır direksiyon kutusu ve pompa kasnak ıvır zıvır set aldım hiç kullanılmadı ,

1- Aracı komple faal olarak almak isteyen olursa satarım , özelden mail atın buradan yok ucuzmuş pahalıymış kelam olmasın
2-Parça arayan arkadaşlar bu konuya mesaj atarlarsa eğer parçalamak işime gelirse hurdaya çıkarıp parçalayacağım.Parça isteyen arkadaşlar istedikleri parçaları listelesin.
Örmek ; difransiyel kutusu lazım bir adet
silecek motoru 1 adet
kapı lazım 2 adet gibi

Etiketler
Ynt: 88 Model def-110 5 kapı

hayret kimse birşey yazmadı , hadi parçaya yada araca ihtiyacınız yok diyelim şöyle yapsan iyi olur diye verecek fikrinizde mi yok ? :smiley:

neyse mesaj insanları ürküttü diye düşünelim 80 kişi bakmış bir satır yazı yok , durum şu ben bu aracı toplamak için aldım ancak o arada çok kelepir bir def daha geldi kaçırmadım aldım.bunu o yüzden satıyorum ama şuan bana 10000 ytl ye kadar geldiği için parçalasam mı daha az zarar ederim yoksa böyle versem mi diye düşünüyorum acaba?

Ynt: 88 Model def-110 5 kap?

Bana arka taraf lazim yardimci olurmusun?
Bir arkadasta aracin geri kalan kismini istiyor.

Ynt: 88 Model def-110 5 kap?

Onder gel anlasalim.:smiley:
Senle anlastiktan sonra birde gorkemle anlasmam lazim. :smiley:

aracı almak istiyorum nerde görebilirim :smiley:
Metin ustanın orda gördüğüm araç sizin aracınız mı ? :smiley:

Önder Bey aracın en azindan birkaç resmini koyarsanız bir de yine en azından biraz arçla ilgili bilgi verirseniz daha çok talip çıkar gibi geliyor. Mesela ben.

hocam elimde bu araçtan iki adet var ve bu iki aracı toplanmak üzere kaportacı arkadaşa bıraktım , birini kendime alıcam , diğerini satacam.bunu zaten bir konu başlığı altında fotoğraflamayı istiyorum yanlız daha pazartesi araçları verdim biraz zaman geçmesi lazım.teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR