Merhaba arkadaşlar ; yeni bir defender aldığım için toplamak üzere olduğum aracı satmak istiyorum , ancak araca yaptığım masraflarla araç bana pahalıya malolduğu için acaba parça parça satsammı diye düşüncem var . 88 model defender 110 5 kapı , dizel motor çok iyi durumda , şanzuman açıldı rulmanları değişti hafif bir ses var ama arazisi herşeyi sorunsuz çalışır durumda , sıfır direksiyon kutusu ve pompa kasnak ıvır zıvır set aldım hiç kullanılmadı ,
1- Aracı komple faal olarak almak isteyen olursa satarım , özelden mail atın buradan yok ucuzmuş pahalıymış kelam olmasın
2-Parça arayan arkadaşlar bu konuya mesaj atarlarsa eğer parçalamak işime gelirse hurdaya çıkarıp parçalayacağım.Parça isteyen arkadaşlar istedikleri parçaları listelesin.
Örmek ; difransiyel kutusu lazım bir adet
silecek motoru 1 adet
kapı lazım 2 adet gibi
1- Aracı komple faal olarak almak isteyen olursa satarım , özelden mail atın buradan yok ucuzmuş pahalıymış kelam olmasın
2-Parça arayan arkadaşlar bu konuya mesaj atarlarsa eğer parçalamak işime gelirse hurdaya çıkarıp parçalayacağım.Parça isteyen arkadaşlar istedikleri parçaları listelesin.
Örmek ; difransiyel kutusu lazım bir adet
silecek motoru 1 adet
kapı lazım 2 adet gibi