88 Defender 2.5 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,638

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar ;

Aracimi uzun bir zaman ve birsuru badireden sonra toplayabildim.Fakat nedense bu badireler ve cevrenin kotu etkisi beni aractan soguttu.Birde alisagelmis olan konfor eksikligi tuz biber oldu bende bunu satayim yerine bir 4runner disco1 yada muadili bir arac alayim dedim.Herkes 88 defenderin ozelliklerini biliyor ben yaptigim tadilat ve ilaveleri yazayim.

Tadilatlar ;
1-Aracin kaportasi kaportacida baska bir aracin kaportasi ile degistirildi.Motor bolumu haric sasenin ustu komple.
2-Arka bagaj kapaginin saci aliminyum sac ile degistirildi.
3-Aracin tavani koyu tonda gri boya ile farklandirildi.
4-Aracin govdesi acik hatta cok acik tonda gri ile boyandi.
5-Aracin ic kismi yalitimli boya (puturlu boya)ile boyanarak sozde isi ve ses yalitimi saglandi.
6-Aracin tamponlari ve alt sasesi siyah boya ile boyandi.
7-Motorda isitma bujileri degistirildi.
8-Genel olarak motora uzaktan bakildi. :smiley: Calisma duzeni kacaklari kontrol edildi.
9-Sanzumani caldirildi yerine cikma sanzuman alindi,taktirildi.
10-Elektrik sistemi komple kontrol edildi eksik gedik calismayan birsey kalmayacak sekilde duzenlendi.
11-Arka silecek muayenede hersene sormasinlar diye bir seferde iptal edildi :smiley:
12-Kapi kollari yenilendi .

Ilaveler;
1-Tmax marka 9600 kablo kumandali vinc.
2-Wincin sabitlenecegi vinc tamponu.
3-Hidrolik direksiyon orjinal ve tum aksamlari kutu ve pompa hortumlar dahil sifir alindi , takildi.
4-Onde iki adet baslikli deri kaplama koltuk , arkada yatar uclu koltuk , en arkada yan sira deri kaplama oturma bolumleri.
5-Merkezi kilit.
6-Dandik ama kocaman bir portbagaj

Durum bu arac 2.5 duz dizel , ufak tefek ilave edilecek keyfe keder yapilacak isleri var.

Arac Izmir de ,

DSC01082.jpg

DSC01083.jpg

DSC01084.jpg

Etiketler

Ynt: 88 Defender 2.5 Dizel

Bu arada sol arka kapi kolunu sifir aldim ofisimde , kapi panzalotlari ve tavan dosemesi aracin bagajinda daha elim varmadi bunlari taktirmaya , is guc bir yandan keyifsizlik bir yandan.bekliyor oylece.

fiyatida yazmayi unutmusum fiyat 19000 lira.
ama biri cikarda bende dizel disco var gel degiselim derse super olur.

fikir ve yorumlarinizi memnuniyetle bekliyorum.

Üzülerek izlediğim bunca badireden sonra aracın ( sanırım iki aracın karışımı oldu ) bu hale gelmesi çok hoş bir durum..Açık yüreklilikle anlattığınız için ayrıca bir takdiri hakediyorsunuz..Herşey gönlünüzce olsun..Umarım kısa zamanda olsun :D

Saygılarımla

Cenk

merhabalar tekarardan arac icin dusundugunuz fiyati lutfen karakoosh@yahoo.com a defender konu basligi ile atin , veya buradan teklif gecebilirsiniz .her turlu takasi degerlendirebilirim.bilgilerinize.

Bende dürüstlüğün sonuçlarını merak ettim. bir işaret koyalımda takibi kolay olsun. ;)
Hayırlısıyla satılır inşallah.

Dığer ilanlara bakınca bıraz yüksek kalmışım benim masraflar herhalde bana kalacak

guncel fiyat 17500 .

kapı kolunu taktım.

döşemelere başlayacağım yakında.

Üstad ,
Ne çok uğraştın bu araçla . Bayağıda üzüldün.
Elim gitti gitti geri döndü alacaktım az daha toparlamadan önce , ben toparlayayım diye ama olmadı bir türlü.
Hayırlısı olsun. Şimdi de fiyat beni çok aşıyor. Kısmet değilmiş.
İyi satışlar dilerim.

teşekkürler , ancak o araç bu değil bu onun biraz daha hallisi ve o satılığa çıktığı zamanda boyadan çıkmış küçük kardeşi.

gene forumdan bir arkadaşa verdim , biraz da o uğraşıyor ,ama o bana göre çok daha başarılı ve detaycı sanırım kıvıracak bu işi.Allah kolaylık versin.

bu arada ön çamurluklara baklava sacı kestim montaja hazır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri