Merhabalar ;
Aracimi uzun bir zaman ve birsuru badireden sonra toplayabildim.Fakat nedense bu badireler ve cevrenin kotu etkisi beni aractan soguttu.Birde alisagelmis olan konfor eksikligi tuz biber oldu bende bunu satayim yerine bir 4runner disco1 yada muadili bir arac alayim dedim.Herkes 88 defenderin ozelliklerini biliyor ben yaptigim tadilat ve ilaveleri yazayim.
Tadilatlar ;
1-Aracin kaportasi kaportacida baska bir aracin kaportasi ile degistirildi.Motor bolumu haric sasenin ustu komple.
2-Arka bagaj kapaginin saci aliminyum sac ile degistirildi.
3-Aracin tavani koyu tonda gri boya ile farklandirildi.
4-Aracin govdesi acik hatta cok acik tonda gri ile boyandi.
5-Aracin ic kismi yalitimli boya (puturlu boya)ile boyanarak sozde isi ve ses yalitimi saglandi.
6-Aracin tamponlari ve alt sasesi siyah boya ile boyandi.
7-Motorda isitma bujileri degistirildi.
8-Genel olarak motora uzaktan bakildi. Calisma duzeni kacaklari kontrol edildi.
9-Sanzumani caldirildi yerine cikma sanzuman alindi,taktirildi.
10-Elektrik sistemi komple kontrol edildi eksik gedik calismayan birsey kalmayacak sekilde duzenlendi.
11-Arka silecek muayenede hersene sormasinlar diye bir seferde iptal edildi
12-Kapi kollari yenilendi .
Ilaveler;
1-Tmax marka 9600 kablo kumandali vinc.
2-Wincin sabitlenecegi vinc tamponu.
3-Hidrolik direksiyon orjinal ve tum aksamlari kutu ve pompa hortumlar dahil sifir alindi , takildi.
4-Onde iki adet baslikli deri kaplama koltuk , arkada yatar uclu koltuk , en arkada yan sira deri kaplama oturma bolumleri.
5-Merkezi kilit.
6-Dandik ama kocaman bir portbagaj
Durum bu arac 2.5 duz dizel , ufak tefek ilave edilecek keyfe keder yapilacak isleri var.
Arac Izmir de ,
Aracimi uzun bir zaman ve birsuru badireden sonra toplayabildim.Fakat nedense bu badireler ve cevrenin kotu etkisi beni aractan soguttu.Birde alisagelmis olan konfor eksikligi tuz biber oldu bende bunu satayim yerine bir 4runner disco1 yada muadili bir arac alayim dedim.Herkes 88 defenderin ozelliklerini biliyor ben yaptigim tadilat ve ilaveleri yazayim.
Tadilatlar ;
1-Aracin kaportasi kaportacida baska bir aracin kaportasi ile degistirildi.Motor bolumu haric sasenin ustu komple.
2-Arka bagaj kapaginin saci aliminyum sac ile degistirildi.
3-Aracin tavani koyu tonda gri boya ile farklandirildi.
4-Aracin govdesi acik hatta cok acik tonda gri ile boyandi.
5-Aracin ic kismi yalitimli boya (puturlu boya)ile boyanarak sozde isi ve ses yalitimi saglandi.
6-Aracin tamponlari ve alt sasesi siyah boya ile boyandi.
7-Motorda isitma bujileri degistirildi.
8-Genel olarak motora uzaktan bakildi. Calisma duzeni kacaklari kontrol edildi.
9-Sanzumani caldirildi yerine cikma sanzuman alindi,taktirildi.
10-Elektrik sistemi komple kontrol edildi eksik gedik calismayan birsey kalmayacak sekilde duzenlendi.
11-Arka silecek muayenede hersene sormasinlar diye bir seferde iptal edildi
12-Kapi kollari yenilendi .
Ilaveler;
1-Tmax marka 9600 kablo kumandali vinc.
2-Wincin sabitlenecegi vinc tamponu.
3-Hidrolik direksiyon orjinal ve tum aksamlari kutu ve pompa hortumlar dahil sifir alindi , takildi.
4-Onde iki adet baslikli deri kaplama koltuk , arkada yatar uclu koltuk , en arkada yan sira deri kaplama oturma bolumleri.
5-Merkezi kilit.
6-Dandik ama kocaman bir portbagaj
Durum bu arac 2.5 duz dizel , ufak tefek ilave edilecek keyfe keder yapilacak isleri var.
Arac Izmir de ,