87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,437
Ynt: 87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

Sanırım Celal Abi'nin bahsettiği araç bu. Siz de arkadaşıymışsınız :smiley:

İşaret koyalım bu başlığa :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
Sanırım Celal Abi'nin bahsettiği araç bu. Siz de arkadaşıymışsınız :smiley:

İşaret koyalım bu başlığa :smiley:
evet senden bahsetti celal
senin arac benim favorilerimde zaten sahibinden.com da
eğer benim defenderi satarsam seninle tanışabiliriz ;D ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
evet senden bahsetti celal
senin arac benim favorilerimde zaten sahibinden.com da
eğer benim defenderi satarsam seninle tanışabiliriz ;D ;D ;D

anne tarafım Sivaslı zaten benim, arabayı almasan bile gel mutlaka tanışalım abi :smiley: Celal Abi'nin arkadaşı, benim de arkadaşımdır :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
anne tarafım Sivaslı zaten benim, arabayı almasan bile gel mutlaka tanışalım abi :smiley: Celal Abi'nin arkadaşı, benim de arkadaşımdır :smiley:
inşallah tabiki gelirim.
sende gel sivasa güzel organizasyonlar düzenliyoruz sivas off-road derneği olarak

güncel fiyat 20000 tl
en son hali ile resimleri hidrolik direksiyon takıldı arazi ve 5 vites sanzımanları değişti sıfır masraflı oldu

P1140068.JPG

P1140074.JPG

P1140069.JPG

P1140070.JPG

P1140071.JPG

hayırlı satışlar bülent ; umarım sattıktan sonra eksikliğini hissetmezsin ben özlemimi dindiremedim tekrar defender bakıyorum

brothers' Alıntı:
hayırlı satışlar bülent ; umarım sattıktan sonra eksikliğini hissetmezsin ben özlemimi dindiremedim tekrar defender bakıyorum
bende açıkcası kararsızım xj ler biniyorum lüx araçlar deri koltuklar otomatik vitesler vs.vs. defenderden soğuyorum sonra arazide hertürlü sudan çamurdan geçiyorum onlar geçemiyor tamam ya araç bu diyorum

kokteknik' Alıntı:
bende açıkcası kararsızım xj ler biniyorum lüx araçlar deri koltuklar otomatik vitesler vs.vs. defenderden soğuyorum sonra arazide hertürlü sudan çamurdan geçiyorum onlar geçemiyor tamam ya araç bu diyorum

xj , vj derken bunumu demek istedin bülent beşibiryerde ;D ;D ;D

DSCF6990.jpg

DSCF6992.jpg

brothers' Alıntı:
xj , vj derken bunumu demek istedin bülent beşibiryerde ;D ;D ;D

bülent adamlar dağın başında kalmışlar gardaş hadi gidip çıkaralım şunları şu hale bak rezalet ;D ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
bülent adamlar dağın başında kalmışlar gardaş hadi gidip çıkaralım şunları şu hale bak rezalet ;D ;D ;D ;D

bülent şimdi kurtarabilirde otomatik vites,deri döşeme vs. cherokee alırsa sonuç bundan ibaret :smiley: :smiley: :smiley:

gerçi bülenti çekmek için sivas grubunun güzel araçları var

ben defenderımı sattıktan sonra iki yıl dayanabildim şimdi yine 2.5 dizel bir araç için çalışıyorum ; bu defender aşkı insanın kanına bir işledimi bir daha iflah olmuyor

brothers' Alıntı:
bülent şimdi kurtarabilirde otomatik vites,deri döşeme vs. cherokee alırsa sonuç bundan ibaret :smiley: :smiley: :smiley:

gerçi bülenti çekmek için sivas grubunun güzel araçları var

ben burdan kalkar gider çekerim onu no problem :smiley: :smiley: :smiley:

bülent hayırlı işler rot amortisörünüde taktım ama hala satma taraftarımısın bak benim jant lastik tamam beni yanlızmı bırakacaksın ? :-\ :-\ :-\

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR