Şimdi 32" lastik sürtme yaptı. Orjinal jantların offset durumu yok gibi. Hatta artı offset diyebiliriz. Bijon aralığı 135 gibi. Jant olarak ne önerirsiniz? Orjinal jantlarını kesip içerden mi kaynatalım? Çok sağlam ve etli duruyorlar. Yoksa oynama yapmadan alabileceğimiz 16 jant varmıdır?
Merhaba Okkes,
G hayirli olsun. Guzel arac. Birsey lazim olursa ben buradan icabina bakarim. Ama bir sartim var; ben geldigim zaman ben kullanacagim.
Su ana kadar bir suru parcaci buldum. Aksesuar, motor, yedek parcanin her turlusu var. Bakiyorum burdan bir 6 silindirlisine.
Merhaba Okkes,
G hayirli olsun. Guzel arac. Birsey lazim olursa ben buradan icabina bakarim. Ama bir sartim var; ben geldigim zaman ben kullanacagim.
Su ana kadar bir suru parcaci buldum. Aksesuar, motor, yedek parcanin her turlusu var. Bakiyorum burdan bir 6 silindirlisine.
Abi hoşgeldin, özlettin kendini..Bayramda Türkiye ye bekleriz.
Araç çok güzel benim hoşuma gitti. Bence sen o bulduğun parçaları yüksek model bir G nin içine koy. Bir hafta sonu bize bırak dön yine. ;D Hollandadan biraz yakar ama Ökkeş in çektiği sıkıntılara değer. Sanayiye pek alışık değil. Yakında bütün ustalarla kavga edecek. Kimse yapmayacak onun arabasını.
Tüm arkadaşlardan ricam, burada olmayan ve cevap hakkı doğurabilecek tarzda, firmalar hakkında eleştiri yapmamanızdır. ''Çaldı'', ''Üçkağıtçı'' gibi kelimeler biz off-road çulara yakışmıyor. Doğru bile olsa tek taraflı olduğundan bizim foruma yakışmadığından, tarafımdan silinmiştir. Kaldı ki, '' Ondan iyi usta yok'' gibi iddialı yönlendirme mesajlarınada karşıyız.
Diferansiyel kilitleri benim de bu araçta bulduğum en büyük eksiklik, bu konu ile ilgili başlık da açmıştım.
Avusturya'da daha önceden ortağımın 300GD'sine parça getirdiğimiz firma ile görüştük.
Ondan bize gelen bilgiye göre; bizim akslara orijinal diferansiyel kilitlerini monte edemiyormuşuz.
Komple aksi kilitleri ile birlikte getirmemiz gerekiyormuş.
Maliyeti de 2000 Avronun üstünde. Nakliyesi vs hariç.
Zannediyorum bu fiyat da neredeyse yurtdışında aracın 2.el değeri kadar.
Yurtdışından araç nasıl geçici olarak ülkeye sokulur?
Daha sonra aksleri ve diğer gerekli parçaları aldıktan sonra nereye nasıl teslim edilir?
Bilgisi olan var mı?
Okkes bana cevap vermedi tam olarak ne istedigini. Parcami yoksa bir G'mi. Ben de ona gore hareket ederdim.
Birgun geldigimde benide off road beraber giderim. Benim tecrubem sadece kendi binek arabam ile yol tikandiginda veya bittiginde araziye cikmis olmamdir ;D. Ona gore.
Okkes yakinda alisir ustalara mecburen.
Aracınız hayırlı oldun, güzel günlerde kullanın. Zamanla aracınızı istediğiniz gibi yapacağınızı umuyorum.
Bende yeni bir 1989 GE 230 araç aldım ve şu anda onun üzerinde çalışıyorum. Benim aracımda kilitli difrensiyeller, klima gibi bazı özellikler mevcut ama bende aracı 1990 sonrası yeni modellere dönüştürmek için bazı araştırmalar yapıyorum. Aradığım en önemli parça düğmeleri ve göstergeleriyle yeni tip ön göğüs ve yeni aynalar, eğer yurtdışından araç veya parça getirtirken bu konularda bana da yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca yurtdışından araç getirtmekle ilgili detayları bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca benim eşimde Gaziantep'li ve ailesi orda olduğu için çok sık gelip gidiyoruz. Umarım G-serisi aracımızla Gaziantep'e geldiğimizde buluşuruz ve istediğimiz hale getirdiğimiz araçlarımızla güzel bir off road yaparız.
İnşallah Gaziantep e geleceğiniz zaman haberimiz olsun gezilerimize denk düşerse eğlenebiliriz. G konusunda daha çok yeniyiz. Gelişmelerden buradan haberdar olabilirsiniz. Yurtdışından bir G getirme azmindeyiz. Başarılı olabilirsek ciddi maliyetlerden kurtulmuş olacağız. Tekrar hoşgeldiniz.
Şu diff lock olayına kafam takıldı. Bugün bende yanasipteydim ve sizin aldığınız aracın aynısına baktım diff lock la ilgili dediğiniz gibi lsd filan bişeyler dedi oradaki beyefendi hatta ıspatlamak için krikoyla aracı kaldırdı ve arkadaki iki tekeri farklı yönlere çevirmeye çalıştık olmadı. Sizce bu yöntem arkalarda diff lock olduğunun göstergesi midir? Yada acaba benim baktığımda var da sizin aldığınızda mı yok? Gerçi iki vites arasında olması gereken diff lock düğmeleri de yoktu araçta sadece yuvaları vardı.
Bir G Wagende el freninin yanında iki adet düğme varsa ( 1979 dan 1990 a kadarki modellerde ) difransiyel kilidi var denilebilir. 1990 sonrası elektroniklerde elektrik düğmeleri ile bu iş görülür. Artı, iki adet kilit düğmesi yukarıya kaldırılıp faaliyete sokulduğunda, H harfiyle iki adet lamba yanar. Bunun dışında difransiyel kilidinin varlığına şahit olmadım.
Selamlar
Merhaba Goktug,
Bu G'nin orjinal dingilinde kilit yokmu vede yerleridemi yok. Eger yerleri yok ise dingil degismesi lazim. Ayrica dingillerin ustunde numaralar vede gecis cizelgesi var(mis). 5-3 gibiymis. Bana bunlari verirseniz isim kolaylasacak.
Merhaba Goktug,
Bu G'nin orjinal dingilinde kilit yokmu vede yerleridemi yok. Eger yerleri yok ise dingil degismesi lazim. Ayrica dingillerin ustunde numaralar vede gecis cizelgesi var(mis). 5-3 gibiymis. Bana bunlari verirseniz isim kolaylasacak.
Tamam yarın numaralar için bakarım. Ama aracın arkasını havaya kaldırdığımızda sağ arka tekeri çevirdiğimizde diğer teker ters tarafa dönüyor. Kilit olsaydı iki teker aynı yöne dönerdi. Ayrıca açtım baktım içini kilide benzeyen bir mekanizma görmedim.
Bugün elektrikçiden çıktı. Bütün fonksiyonları çalışır bir hale geldi. Amortisörler takıldı. Muayeneye hazır gibi..