84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hselcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,256
Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

kolay gelsin
renk konusunda ben güzel bir kırmızı yaptım çok göz önünde oluyor nazara inanmam ama yaşananlardan sonra inanasım geliyor.bu arda kaporta çok iyi yapılmış.umarım boyada aynı kalitede olur

Etiketler

ne oldu Haşim kurbana yetişirmi gelince görecek miyim?

kırmızı güzel duruyor bence kırmızı olsun farklı bi görünüşü var.
hayırlı olsun paylaşım için tşk

mustafazor' Alıntı:
kolay gelsin
renk konusunda ben güzel bir kırmızı yaptım çok göz önünde oluyor nazara inanmam ama yaşananlardan sonra inanasım geliyor.bu arda kaporta çok iyi yapılmış.umarım boyada aynı kalitede olur

Toyota gerçekten iyi uğraşıyor işinin aşığı ustalara denk geldik ben söylemeden onlar yapmaları gerekeni yapıyorlar. boyada o itina ile olacak diye tahmin ediyorum. boya öncesi temizliğe baktım gayet güzel görünüyor.. hayırlısı bakalım bu kadar oldu devamı da gelir..

umutcelikel' Alıntı:
Kolay gelsin zor iş ;D ;D ;D

Zor iş diyene bak Umut sen değilmisin fabrikası kapanmış arabayı restore eden???

bu arada bizim ihtiyar atmacanın son hali, gerçi ortada atmaca matmaca kalmadı ama neyse az kaldı hayırlısıyla..

296168_10150368666018913_572888912_8053241_620118136_n.jpg

312264_10150368666188913_572888912_8053245_2136543427_n.jpg

319528_10150368666588913_572888912_8053251_409867005_n.jpg

310961_10150368666923913_572888912_8053254_1361123463_n.jpg

Stop korumalarımızı da alıştırıyo ustamız. arka bakalitine kadar amerikadan geldi. parçaları teslim alırken ustanın heyecanı görmeye değerdi. böylesi ustalara denk gelmek güzel bi duygu..

291898_10150368667008913_572888912_8053256_482776347_n.jpg

ergunucyasar' Alıntı:
1987'den bu yana landcruiser kullanıcısı olarak "hayırlı olsun" demek isterim. Çok keyifli ve zor bir işe başladığınızı siz zaten biliyorsunuz.
Neyse ki 40 ın kaportası bir Amerikan gibi uğraştırmaz. 50'li 60 'lı yılların Amerikanlarında bir ön çamurluğu günlerce yerine oturtamak için
uğraşmak rutin işlemlerdir. :(
Biraz custom bir araç yapmayı düşünmez misiniz? ::smiley:40'ın kaportası değişimi kabullenmez ama mekanik ve aksesuarda biraz farklılık yaratmak
çok iyi sonuçlar verebiliyor. "tlc icon" araçlar çok sade ve iddialı... "frame off' a kalkışınca şeytan sürekli dürter gerçi adamı ;)

Tekrar haylı olsun,
Sedat kardeşimizin niyetlenipte başlayamadığı işi sizin en mükemmel şeklde yapışınızı buradan izlemek isrtiyoruz.

Ergun Bey;
mesajınızı yeni gördüm desem yalan olmaz. dalgın zamanlarıma denk gelmiştir kusura bakmayın. Amerikanlarla yıllarca uğraştıktan sonra 5-6 aylık bir meşguliyet bizim için sıkıntı olmaz. Allah tan onlar gibi kaportası bizi fazla uğraştırmadı ama yine de değişmedik yerini bırakmadık. sabırla çalışmaya devam. 6 ay oldu bugün tahminim 2 ayımız daha var. TLC ICON çok hoşuma gidiyor ancak onlar motorla da oynuyorlar herşeyini değiştiriyorlar, motorun dışında elektrik, döşemeler, mekanik vs. orjinalinin dışına çıkıyorlar. ben pek düşünmedim desem. orjinal spec'lerinde 35" lik bir canavar yapalım hedefiyle çıktık yola. bunun dışında tavsiyelerinizi ve önerilerinizi her zaman beklerim. selamlar..

Çok güzel gidiyor, sessizce kenardan izliyorum. Mükemmel bir arazi canavarı daha çıkıyor ortaya galiba ama raporun devamına ne oldu? 19 Ekim'den beri fotoğraf göremedik? ::smiley: :-[
Not : Bu arada sabrınızı kutlarım, ben raporu izlerken 9 doğurdum vallahi... :smiley:

benim aracım olsaydı hiç düşünmeden kırmızı derdim ama o araç sizin ve karar kıldığınız yeşil renk gayet hoş.sonucu merakla bekliyoruz.şimdiden bol çamurlar :smiley:

araç zaten gayet güzel olacağa benziyor. renk konusunda ise benim tercihim yeşilden yana olurdu. hele bir de üstü açılacak ise kesinlikle yeşil. üstü açık ve kırmızı olunca sanki tatil beldelerinde üstü açık olupta kiralanan ciplere (bana mı hep böyle denk geldi bilmiyorum ama kiralık bu tarz ciplerin alayı sanki kırmızı, pembe, sarı veya turuncu idi) benzeyecekmiş gibi bir hisse kapıldım. elbetteki bu yersiz bir histe olabilir. ama benim tercihim yeşilden yana olurdu.

22 sene önce almak isteyipte alamadığım ve hayallerimi süsleyen 4x4 düm hep kalbimin bir tarafında sevgisi kalmıştır,hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin,tebrikler... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR