mrdnmz
Hilux N70
Ynt: 8 saat / 30km Tekirova'dan girer Teke'den çıkar ))
kamp alanımız ile devam ediyorum kaldığım yerden...
kamp alanımız ile devam ediyorum kaldığım yerden...
mimar_ankara' Alıntı:çok teşekkürler..o noktaya sedan bir araba gidemez sanırım ama orta halli 4x4 honda crv suv gidebilir mi acaba?
mrdnmz' Alıntı:harita işini de halledeceğim önce müsadenizle foto'lara devam etmek istiyorum. Gerçi siz kamp için taaa Ankara dan gelince biz sizi yalnız bırakmayız ayrı konu.
Haftasonu Bakirkoy den Bostanci ya gidis/donus suresi kadar uzak ) 8 saatte cadiri kurmus olursunuz.daisuki' Alıntı:Tamam buldum Antalya ;D Google Earth amca söyledi neyse uzakmış şimdilik uydudan kuş bakışı bakalım
Sizin istikametinizde dere gecisi yok iciniz rahat olsun. 4x4 lerle cok rahat gidebileceginiz ve bir o kadar da keyifli bir rota. Umarim sizi buralarda gorebililiriz.mimar_ankara' Alıntı:fotograflar, harita ve tüm bilgilendirmeler için çok teşekkürler. Dere geçişi dışında 4x4 duster veya crv ile gidebilirim gibi geliyor. çizdiğiniz yol haritasında arada sahile inişler mümkün sanırım. Tüm ekipmanı yükleyip 1 haftalık kamp için sabırsızlanıyorum.
Yanlız o kadar bakir yerler olmasına rağmen bir fotoda atılmış pet şişeler gördüm. İnsanımız ne zaman doğaya kendilerinden daha titiz olmayı öğrenecekler..
tekrar teşekkürler..