8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaşif

Hakan Özkaya
Yer
İstanbul
Web
www.dogakolik.com
Merhaba sevgili arkadaşlar,

8 Mart Pazar günü gideceğimiz yer Son zamanların gözde mkayak mekanlarından izmit’in Kartepe mevkii..

Kocaeli’nin en yüksek Marmara’nın Uludağ'dan sonra yüksek noktası olan Kartepe 1602 metre yüksekliğinde. Kış sporlarının da yapıldığı bir yer olan Kartepe zengin bir bitki örtüsüne sahip, ağaç çeşitliği ile beraber sık ormanlara ve dağ çileği tarlarına sahip. Kışın her zaman kar altında kalan ve beyazlara bürünen Kartepe 1400 metresine Kuzu Yayla bulunuyor. Kartepe ve Kuzu Yayla bölgeye havada hakim olduğu için Marmara denizini ve Sapanca gölünü aynı karenin içinde görme imkanı sağlamakta. Gün batımının tadı burada bir başka. Kartepe bahar ve yaz aylarında veya sonbahar, kış aylarında en güzel yürüyüş rotalarını bünyesinde barındırmaktadır. Kocaeli, izmit, Adapazarı ve Sapanca gölünü bu doğa yürüyüşü parkurunda bir arada görmek gerçekten çok muhteşem.

Not: Katılım 25 Kişiyle sınırlıdır……

GEZİ KÜNYESİ
Yer: İzmit - Kartepe
Araç Yolculuğu: 2 Saat
Yürüyüş Süresi: 4 Saat
Parkur: Zirvede Karda yürüyüş
Mevsim: İlkbahar - Yaz - Sonbahar - Kış
Derece: Orta

YANIMIZA ALMAMIZ GEREKEN MALZEMELER
*Yedek yürüyüş pantolonu,
*Atlet veya tişört benzeri ince üst giyecek,
*Mevsime göre yağmurluk, yedek ayakkabı, en az iki çift çorap,
*Eldiven, Şapka
*Fotoğraf Makinesi

Hareket Saatleri ve Kalkış Yerleri:
06:30 İncilirli Boyner Mağazası Önü
07:00 Taksim AKM Önü
07:15 Yıldız Otobüs Durağı
07:30 Kadıköy Haldun Taner Sahnesi Önü
07:45 E-5 Bostancı Köprüsü Otobüs Durağı
Arkadaşlar lütfen hareket saatinde bineceğiniz duraklarda olunuz

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

Buna sabah kahvaltımız (sandviç+meyve suyu), öğlen yemeğimiz (sınırsız barbekü, sucuk, sosis vs), araç kirası, rehberlik hizmeti, şeker, çikolata, bisküvi, dostluk, arkadaşlık v.s. herşey dahil..

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Bana ulaşacağınız bilgiler aşağıda.. Sevgilerimle...
Hakan Özkaya
0.535.587 91 93
insanvedoğa – Trek
hakanozkaya@insanvedoga.com

Web : http://www.insanvedoga.com
Facebook : insanvedoga
Yahoogroup : http://groups.yahoo.com/group/insanvedoga/

Lütfen kesin gelecek olan arkadaşlar bana isim, soyisim, cep telefonu ve binecekleri yeri mail atsınlar.. En geç 05 Mart perşembe günü haber verirseniz ben arabayı ve diğer yiyecek v.s. olaylarını halledebileyim..

Etiketler

Ynt: 8 Mart Pazar Kartepe Yürüyüşü Duyurusu

Nerede bu listenin devami..nerede.. ha ha ?

Bekliyorum Hakaaaaan... Bağırttırma beni burada... :D

Listeye ekle beni yeterli katilim sağlamaya yardimim olsun. Bende geleyim. :smiley:

İlhan'ı gormedim listede. Neden bu tur icin beni aradi da hala ismi yok. Forumda yok ha ha..? Cevap ver..kime diyorum ben ha. kime ha ha..? :D

Grsrz.

1- Hakan Özkaya ( Kasif )
2- Seda Işıkel
3- Ayhan Yalçın
4- Evren Pekbak ( otherside ) +1
5- Bülent ( uzaktr )
6- Kerem
7- ilhan Dagdemir ( demirhanilhan )

Bülent oldu mu :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de gelmek istiyorum öncesinde giyim konusunda yardımınıza ihtiyacım var forumlarda epeyce araştırdım ama kafamda soru işaretleri oluştu.

1. konu ; trekking için bir bot almalımıyım yoksa mevcut cat vb bir botu giyebilir miyim ? (uzun yürüşlerde su geçirme ihtimali var) eğer alınması lazım ise yazın da trekkinge gideceğim düşünülürse "La Sportiva Tibet Anfibio GTX" bu bot uygun mudur ? yoksa yaz için ayrıca almak mı gerekir?

2. konu; trekking pantolunu olmazsa olmazlardan mı ? kot haricinde mevsime ugyun bir şey giyebilirmiyiz ve tavsiye ettğiniz marka ve modeller nelerdir ?

Teşekkürler
Mehmet Dervişoğlu

----------------------------------
2- Seda Işıkel
3- Ayhan Yalçın
5- Bülent ( uzaktr )
6- Kerem
8- Mehmet Dervişoğlu

9- Aytaç Sönmez (putnik)

2- Seda Işıkel
3- Ayhan Yalçın
5- Bülent ( uzaktr )
6- Kerem
8- Mehmet Dervişoğlu
9- Aytaç Sönmez (putnik)

Toplam 10 Kişi

bülent cim canım benim. gel olum gel kartopuyla avlayacağım seni:smiley: tamda 7 numarayı kapmışım arif erdem:smiley:

demirhanilhan' Alıntı:
bülent cim canım benim. gel olum gel kartopuyla avlayacağım seni:smiley: tamda 7 numarayı kapmışım arif erdem:smiley:

Geleceğim ama kartopu mu? Zannetmiyorum... Sen beni kartopu ile ezer geçersin..Fakat hatırlatmalıyım.. Sultanpınar.. O güzel çimler... Yeşil yeşil di..yakından görmüstün ... Karda beyazdır.. Yakından görmek istersen!... Bulaşşşş bana... :D

Bu tura sizleri özlediğim için katılacağım. Aksi takdirde aynı hafta sonu Sapanca bisiklet turu ile çakışıyor. Muhtemelen Kartepe turu ile ilgili olarak son gün persembe. Eğer Kartepe ertelenir ise Sapanca bisiklet turuna katılmam ile ilgili olarak bir sorun teşkil etimyor.

Birde bizim topraklara kar yağmadı bu sene. Bir kar görelim ve karda yürüyüş keyfini çıkartalım. Belgrat ormanında da oturmadığımız için hasret kaldık kar keyfine. :D Mesaj alınmıştır kanımca...

Kartepeye daha once gitmediğim için kalabalık bir grup ile gidip görmekte güzel olacaktır. Geyiklerimizi de yanımızda götüreceğimiz için ayrı yeten güzel olacaktır. Çaktın mı İlhan? :D

Sapanca gibi bir alternatife de sahip olmam sebebi ile bu haftasonumu da yine çıldırarak geçireceğim. Süpeeeeeeeeer...

Arif erdem mis!!..Mazide kaldı adamım o. Arda moda simdi :p

2- Seda Işıkel
3- Ayhan Yalçın
5- Bülent ( uzaktr )
6- Kerem
8- Mehmet Dervişoğlu
9- Aytaç Sönmez (putnik)
10- Cihan (RedWine)

Toplam 11 Kişi

adam bir mesaj yazıyor 40 yerde laf çakıyor inşallah iptal olmaz olum dilleme hemen yaaaa.... orda görüşmek üzere:smiley: canım benim.

2- Seda Işıkel
3- Ayhan Yalçın
5- Bülent ( uzaktr )
6- Kerem
8- Mehmet Dervişoğlu
9- Aytaç Sönmez (putnik)
10- Cihan (RedWine)
11- Zehra
12- Kibo

Toplam : 13 Kişi

Turun net olarak yapılacağı haberini biraz once Hakandan aldım. İlhanın karlarda yok olusunu izleyeceksiniz arkadaslar. Biliyorum ki kesin bana bulasacak. Cesur yürek i oyanaycak sizlerin karşısında. Arabada ise car car konusacağız bilginize.

Çıldıracağııııız .. Hazırmısınııııııızzzz ??..

İlhan söz sende :D

Bülent ve İlhan sizi özlemişim :smiley: kendimi yine yolda,arkada dörtülünün ön koltuğunda hisesettim.maşaallah yine susmuyosunuz :smiley:

Dağıtıacağız ...en azından ben dağıtacağım..İlhan dağıtmazsa ..onuda dağıtırım.. :=)

....

Artı ben arabaya binmeden kahvaltıya baslamayın.. dağıtırım.. özellikle ilhanı uyarıyorum.. dağıtırım seni..

Bugünün kelimesi dağıtırım... neden öyle oldu bende bilimyorum.. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri