8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan devit3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,479
Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri

göktu' Alıntı:
gittiğiniz yol kartepenin tepesindeki otele kadar giden yol mu yoksa hiç bir yerlerden başka yola filan saptınız mı peki?
Otelin oraya gidişte yolda çok fazla kar yoktu , vericilerin oraya çıkan yol ayrı bir yol , yanlış hatırlamıyorsam milli park girişinin biraz aşağısından giriliyor bu yola ordada bir giriş var bunuda anlamış değilim sanki müzeye giriyoruz heryere girişte para alıyorlar

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
Otelin oraya gidişte yolda çok fazla kar yoktu , vericilerin oraya çıkan yol ayrı bir yol , yanlış hatırlamıyorsam milli park girişinin biraz aşağısından giriliyor bu yola ordada bir giriş var bunuda anlamış değilim sanki müzeye giriyoruz heryere girişte para alıyorlar

abi sorma benzının yarısı kadar saga sola giriş parası verdik

Doğal güzelliklerin korunması için ücretli olması çok güzel ,yoksa oralar yol geçen hanına döner.bira ve pet şişeleri seyreder gelirdik..

abiler kardeşler

gittiğiniz güzelgahı acaba detaylı yazma şansınız olabilir mi kartepede?

bu haftasonu gitme durumumuz var da:smiley:

ben dümdüz greenparka çıkmayı biliyorum bitek:smiley:

göktu' Alıntı:
abiler kardeşler

gittiğiniz güzelgahı acaba detaylı yazma şansınız olabilir mi kartepede?

bu haftasonu gitme durumumuz var da:smiley:

ben dümdüz greenparka çıkmayı biliyorum bitek:smiley:

Bizde öyle yaptık dümdüz cıktık greenparka orda biraz oyalandık sonra cıkıs yapıp aşagı doğru indik 2km vardı sanırım yanlıssa düzeltin sagda milli park girişi var ordan içeri girip yukarı doğru yardırdık :smiley: tv vericisine kadar cıktı yol

burhankaynar' Alıntı:
Bizde öyle yaptık dümdüz cıktık greenparka orda biraz oyalandık sonra cıkıs yapıp aşagı doğru indik 2km vardı sanırım yanlıssa düzeltin sagda milli park girişi var ordan içeri girip yukarı doğru yardırdık :smiley: tv vericisine kadar cıktı yol
aynen göktuğ ;)

JUNİOR' Alıntı:
ibrahim bey forumu takip etmeniz yeterli idi haber için
kusura bakmayın ben hiçbir kimseye özelden mesaj yazmamıştım herkes forumu takip edip öğrendi geziyi
üzüldüm bu duruma şimdi
Sevgili Arman Bey,bu nazik mesajınız için teşekkür ederim.
Dediğim gibi,cumartesi arabamın servis tarafından da tanımlanamayan arızası yüzünden çok meşguldüm,eve bile oldukça geç saatte gelebildim.O yüzden siteye giripte gözatamadım.
Üzülmenize gerek yok,asıl üzülmesi gereken benim sizler gibi değerli insanlarla tanışma fırsatını kaçırdığım için.
Nasipse daha sonraki organizasyonların birinde belki tanışırız.
Saygı ile.

tabiki İbrahim bey
zaten tekrardan oralara gitmeyi istiyoruz şu menekşe yaylasını merak ediyorum şu aralar yol nasıl orda bilmiyorum Öztürk 41 nikli Birol arkadaşımız da oralı onunla konuşup bir plan yapacağız şize de haber vermek isterim tlf nonuzu özelden verirseniz
bu arada geçmiş olsun araç düzeldi mi

akın görsellere ve videoya teşekkürler

Çok güzel bir görsel şölen olmuş
halatı şarkı jimny kurtarırıken ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR