mstfa.yuce
Yeni Üye
8 9 ekimde yedigollerde kamp yapmayı planlıyorum. Bu tarihlerde hava şartları nasıl olur? Yağmur çok bastırırmı ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Kolay gelsin...
Haziran ayında gündüz sıcak olmasına rağmen gece hatrı sayılır soğuktu.topladığımız odunların çoğu ıslaktı. Ekimde nasıl olur bilemiyorum temkinli olmakta fayda var1-2 ekim tarihlerini kesin olmamakla birlikte bizde düşünüyoruz..
kamp ekipmanlarımız yetersiz, uyku tulumumuz yok ve yazlık çadırımız var maalesef..
Aslında kamp malzemelerini tamamlayıp öyle gidecektim ama şu an aklımdaki malzemeleri almak için bütçem yok.. geçici bir şeyler almayıp beklemeye karar verdim..
gece çok soğuk olur mu acaba.. yorgala falan idare edilir mi? ben neyse ama yeğenleri falanda götürüp kanlarına girme niyetindeyim.. hiç riske atmasam mı çocukları bilemedim.
konuyu takipteyim..
Uyarınız için teşekkürler. Çocuklar dahil 8 kişi falan gitmeyi düşünüyoruz.. yorgan alsak bile hepimize yetecek yorganı tedarik etmek ve taşımak ayrı bir dert olur sanırım..Gece bayağı soğuk olur,iyi bir çadır ve uyku tulumu yoksa çocukları götürmeyin
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi