77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rüzgar_71 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,328
Ynt: 77 Model CJ5 için Değişmesi Gerekenler Hakkında Önerileriniz

tşk ler kaan bey,dilekler karşılıklı...

Etiketler

evet hatırladımm abi...
Bence abii böyle 1 sene kullan eksiklerini kendin gör ona göre bişeyler planla
yarışlara felan gireceğini sanmıyorum senin ancak gezi olarak kullanacaksan bence cj zaten standart haliyle bile bizim yaptığımız gezilerde iş görür. cadde ağırlıklı ve gezi ağırlıklı olacağını düşünüyorum o yüzden bence acele etmemelisin )
ama göktuğ abininde dediği önler disk değilse bence ilk önceliğin disk fren olmalı

ayrıcaa demin yazmayıı unutmuşum cj cok hoşuma gitti gercekten cok temiz görünüyo allahh kaza bela göstermesin inşallah

çok teşekkür ederim,senin aracında çok güzel dutuyor,pirazize gelip aracını görmek isterim,helezon sistemi başarılı olduysa bende gönüllü olurum,zaman konusunda hemfikirim ama yinede aracımda bazı değişimlere başlamak istiyorum,Ankaradan bazı parçalar için fiyat aldım,4 inç yükseltme kitinin arefesindeyken sen halezon dedin durum birden karıştı...birde benim araçta şaseden takozla 9 cm yükseltme var ama süspansiyon yok denecek kadar kötü,takozlardan 2 tanesi kasılmadan dolayı içindeki kamaları(vidaları)bugün kırıldı o yüzden bir an önce süspansiyon konusunu çözmek istiyorum

göktuğ bey merhaba
verdfiğiniz bilgiler gerçekten çok değerli ve faydalı bilgiler.teşekkür ederiz.
cj 5 sahibi olarak verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor.size birkaç soru sormak istiyorum:
1.ben şu warn marka çıkma vinçi nerden bulabilirim.
2.frenler sizin bahsettiğiniz gibi suya girince çok problem çıkarıoyor.hatta bazen sağa sola çekme yapıyor.bunu düzeltmem için ne önerirsiniz.
disk fren çok pahalı ilk etapda kampana freni en iyi nasıl kullanabilirim.
bilgi verirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

1-Çıkma 8000i vinçler ankara rauf ustada var. işe yarıyor biz denedik sorun yok. (0 312 396 41 58 Rauf Usta)
2- Disk yapmayacaksanız kampanaların arka tabla deliklerinin kapalı olduğuna dikkat edin. Balatanız yeni ve fren merkeziniz çalışır durumda olsun. Westinghouse yoksa takıldığında frenleme gücünü artırabilir. Suyun içeri girmesini engelleyemezsiniz.

Aracımı satıyorum,ilgilenen arkadaşlara duyrulur...

Hayırdır neden satıyorsunuz.Daha toplu,isteklerinizin mevcut olduğu başka araç mı buldunuz yoksa.?

Aklımda hep cj7 vardı,bu araç bu kadar orjinalken bozmak istemedim,satarsam eğer yapılı almayıp kendim cj7 yaptıracağım kısmetse...

24500 istiyordum bugün fiyatı 23500 e düşürdüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-hayalinizdeki-cj5-31732596/detay

göktuğ bey teşekkür ederim.
söylediklerinizi uygulıyıcam.

Eyvallah usta tşk ederim güzel dileklerin için...

Araçın hayırLı oLsun. ResimLeri çok dinç duruyor. Ben de iki ay önce, yeni bir cj5 aLdım Lacivert. Seni takip edeeyim ben de KoLay geLsin.

Teşekkürler arkadaşım sana da kolay gelsin...