750 Kg Karavan Için Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esrefaydin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,816
İletiniz için teşekkürler. Son 1 yıldır siteyi takip ediyorum. Bahsettiğiniz yazınıza denk gelmiştim. Kalabalıktan uzak güzel koylarda/manzaralarda duraklamak istiyorum. Zira bunu zaten arabamla yapıyorum ama geceleyemiyorum. Nasipse ufak karavanla başlamak tam ideal. Hazır çocuklarda küçükken.

Karavan yaşamı çok çok güzeldir.
Tadını aldınız mı,bırakamazsınız.
Ben 70 yaşımdayım, hala doymadım karavan yaşamına.
1 aydır İzmir yakınlarında karavandayız eşimle...
Karavanınızı alınca resimlerini görmek isteriz.

Hayırlı olsun.

Etiketler
İletiniz için teşekkürler. Son 1 yıldır siteyi takip ediyorum. Bahsettiğiniz yazınıza denk gelmiştim. Kalabalıktan uzak güzel koylarda/manzaralarda duraklamak istiyorum. Zira bunu zaten arabamla yapıyorum ama geceleyemiyorum. Nasipse ufak karavanla başlamak tam ideal. Hazır çocuklarda küçükken.
Kararınız şimdiden hayırlı olsun. Ailece gidip görün karavanı. Tamam bu olur içime siner derseniz alın geçin.

Benim de listemdeki karavanlardan biriydi bu karavan. Ama benim çocuklar 10 ve 7 yaşlarında. Biraz dar geldi. 5.25lere aklımız kaydı ve erba'da karar kıldık.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşin doğrusu karavanda hayat sürmek istemiyorum ama bir bahçe alıp orda uğraşmaktansa kısa süreli bir çok yeri görebileceğimi umuyorum. Bunu arabanızla otellerde sürünerek yapmak hele ki çocuklarla işkence gibi oluyor.

Sakarya'ya muhtemelen gidecem inşallah. Caratte Uncle'dan önce benimde aklımda 5.25 Erba vardı. Caretta'nın yeni aracı çıkınca bu daha öncelikli oldu. Tabii görmeden zor. Şuan için çekecek aracım Focus limitler dahilinde iyi.

Aklımda ki sorunlardan bir taneside uzun süreli yani kullanmayacağımız zaman Ankara merkezde ki park sorunu. Apartman bölgesinde oturanlar park olayını nasıl hallediyor açıkçası merak ediyorum.

İşin doğrusu karavanda hayat sürmek istemiyorum ama bir bahçe alıp orda uğraşmaktansa kısa süreli bir çok yeri görebileceğimi umuyorum. Bunu arabanızla otellerde sürünerek yapmak hele ki çocuklarla işkence gibi oluyor.

Sakarya'ya muhtemelen gidecem inşallah. Caratte Uncle'dan önce benimde aklımda 5.25 Erba vardı. Caretta'nın yeni aracı çıkınca bu daha öncelikli oldu. Tabii görmeden zor. Şuan için çekecek aracım Focus limitler dahilinde iyi.

Aklımda ki sorunlardan bir taneside uzun süreli yani kullanmayacağımız zaman Ankara merkezde ki park sorunu. Apartman bölgesinde oturanlar park olayını nasıl hallediyor açıkçası merak ediyorum.

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Evin önüne park gibi bir şey söz konusu değil. Yücel Bey'in de belirttiği gibi zarar verirler. Buna özel karavan parkları ve kampları var. Örneğin İstanbul'da karavanları genellikle Ömerli'deki iVagon, Maltepe'deki ispark dolgu alanı ve Silivri'deki semizkum mokampa bırakırlar. Ankara'da da bildiğim şehre en yakın Güney Kamping var. Güney Karavan'ın kampı. İstanbul'a göre aylık fiyatları da baya uygun.

Biz Ömerli'deki kampa bırakıp haftasonları çoluk çocuk gidiyoruz şu sıralar hava izin verdiği sürece. Hem çocukların ayağı toprağa basıyor. Hem hobi amaçlı karavanla ilgileniyorum. Çok iyi geliyor.

Mutlaka gidin ve modelleri yerinde içine girerek gözünüzle görün. Fotoğraflarla olmuyor maalesef. 3 üretici de çok yakın zaten birbirine (Saly, Erba, Başoğlu) 1000KG altındaki karavanlarla ilgilenmeniz yerinde o nedenle. towcar.info adresinden bilgileri girerek aracınızın limitlerini görebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR