@
Neocamp
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Bende birkaç ekleme yapmak istedim:
Carpento
=>Havalandırma anlamında evet, ek birşeyler yapılması muhtemel. Bunların en mantıklısı motorlu heki havalandırması gibi duruyor. Ve hekileri en büyük ölçülerde seçmek... Üst tarafa da hem enerji hem de güneşten korunmak için panel konulursa, ısının problem olmayabileceğini düşünüyorum (!) (Uygulama elbette önemli.)
=>Buzdolabı kesinlikle 60 seçilmeli. 49 çok çok kullanışsız, 90 ise, dolap üstündeki askı/gardırop bölümüne elveda etmeniz demek. Belki derin dondurucu kıvamında kullanabileceğiniz sandık tipi ufak bir dolapta kullanabilirsiniz. (Buz takviyesi ile ve enerji olduğunda çalıştırılabilir)
Birde ben bir madde daha ekleyeyim: Banyo... Banyo'da dolap yok ama ayna arkası için çalışma yapacaklarını Fuar videosunda belirtmişlerdi. Hadi eklendi diyelim, Banyo ile tuvalet bölümünün mutlaka perde ile ayrılması gerekiyor. Çünkü kısa bir duştan sonra, tuvalete girilmesi demek, her tarafın ıslanması ve tüm karavanın silinmesi demek. Bu belli bir zamandan sonra karavanı sattırır diye düşünüyorum. (Aşağıdaki uygulamaya bakar mısınız?)
Başoğlu nedense bana da hiç çekici gelmiyor.
Carabinata'nın tek negatif noktası arka kapısı. Yan tarafa tende yaptığınızda güvenlik anlamında çok efektif olmayacak gibi.
May arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. Fiyatı da makul. Birkaç ekstra ile tercih edilebilir diye düşünüyorum.