Orojackson
Yeni Üye
İskocya'dan getirdiğimiz 750 kg altı karavanın satış işlemleri hakkında yardımınızı istiyorum.
Bulunduğunuz şehir neresi.Karavanın durumu nedir.Çekme karavan ihtiyacım var.İskocya'dan getirdiğimiz 750 kg altı karavanın satış işlemleri hakkında yardımınızı istiyorum.
Fiyatta anlaşabilmemiz için bana resimlerini 532 380 9714 e gönderebilirmisiniz.İstanbul
Merhaba teklif veren arkadaşla anlaşamamanız durumunda 0 555 791 28 61 nolu tlf. bana ulaşabilirsiniz...İskocya'dan getirdiğimiz 750 kg altı karavanın satış işlemleri hakkında yardımınızı istiyorum.
merhabalar, karavanın fotoğraflarını durum fiyat bilgisini paylaşabilir misinizİskocya'dan getirdiğimiz 750 kg altı karavanın satış işlemleri hakkında yardımınızı istiyorum.
SIZ SORUNUZA CEVAP BULABILIRSENIZ BENDE BULMUS OLACAGIM.CUNKU BENDE YURT DISINDAN KARAVANIMI GETIRIP TURKIYEDE SATABILIRMIYIM DIYE MERAK EDIYORUM.İşlemden kastım karavan gümrükten herhangi bir işlem yapılmadan geçti ve hiçbir belge yok. Biz de satmak istiyoruz. Ne yapabiliriz acaba? Devir işlemleri nasıl yapılabilir?
SIZ SORUNUZA CEVAP BULABILIRSENIZ BENDE BULMUS OLACAGIM.CUNKU BENDE YURT DISINDAN KARAVANIMI GETIRIP TURKIYEDE SATABILIRMIYIM DIYE MERAK EDIYORUM.