75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Etkaize Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,334

Etkaize

Yarın da bir gün gelecek.
Yer
Avcılar/İstanbul
Öncelikle ilanı malum siteden linkliyorum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-4x4-rance-rover-93758092/detay

Herkese Selamlar. Düşük bütçeli biri olarak günde 4 saat malum sitede araçlara bakarak dolanıyorum. Aklım da bir çok ilan daha var ama en çok kafamı kurcalayan ilan bu. Diğerleri Defender serileri ve az çok bilgim var bu forum sayesinde. Öncelikle sormak istediklerim;
*Yedek parça sorunu
*Yakıt konusu
*Sık arıza çıkarma sorunsalı

Sizce bu ilan ne kadar mantıklı ?
Not: Konuyu açmadan önce çok araştırdım bir çok siteden ve de forum içi ama sıfır bilgiye ulaşabildim ve başlık konusunda umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Selamlarla...:smiley:

Etiketler
Ynt: 75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli.

Bu araç ben deyim 10 siz deyin 15 senedir satılık :smiley:
o fiyatlara lada alın kafanız rahat olsun

Ynt: 75 Model Rance Rover Almayı Düşünüyorum. Yardım Ve Görüşleriniz Çok Önemli.

Dost tavsiyesi istiyorsanız bütçenizi biraz daha çıkarın elden geçirilmiş series, niva, cj5, suzuki tarzı bişey bakın. Size zevk olur eziyet. Arabadan keyif alamadığınız gibi derleri de bitmez masrafı da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etkaize' Alıntı:
Öncelikle ilanı malum siteden linkliyorum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-4x4-rance-rover-93758092/detay

Herkese Selamlar. Düşük bütçeli biri olarak günde 4 saat malum sitede araçlara bakarak dolanıyorum. Aklım da bir çok ilan daha var ama en çok kafamı kurcalayan ilan bu. Diğerleri Defender serileri ve az çok bilgim var bu forum sayesinde. Öncelikle sormak istediklerim;
*Yedek parça sorunu
*Yakıt konusu
*Sık arıza çıkarma sorunsalı

Sizce bu ilan ne kadar mantıklı ?
Not: Konuyu açmadan önce çok araştırdım bir çok siteden ve de forum içi ama sıfır bilgiye ulaşabildim ve başlık konusunda umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Selamlarla...:smiley:
Yedek parça sorunu vardır, yakıtı çoktur, sık arıza çıkarır:smiley:)))

Bu arabanin aynisinin bej rengi antalya da var araci yolda goruyorum dilerseniz ondan da fiyat sorabilirim.yedek parca sorunu vardir,yakiti az yakicagini zannetmiyorum,20 dk kullanip 2 gun sanayide gecirebilirsiniz zaten kullanilan arac olsa sahibi 2 senedir gezerdi diye dusunuyorum.sizin en ufak masrafiniz 5bin den baslar bu tarz araclara.sizin yapmaniz gereken yasinizin butcenizin el verdigi araclar daha basit ufak motorlu araclar bence.suziki sj,jeep willys,lada niva,land rover series bunlar hem uydurma parcalarla yurutulebilir masrafi ve yakiti az araclardir.ucuz diye her arabayi almaya calismayin kimse iyi mali ucuza vermez bunu unutmayin muhakkak bi pisligi vardir.siz gonlunuze sinen bakimli motoru sanzumani duzgun araclara bakin kaportanin pek onemi yok boyasi cizigi vs takilmayin sizde ormana girdiginizde aynilarini yasiycaksiniz.sizin icin onemli olan ufak basit motor,sanzuman difaransiyellerde,on duzende sikinti olmamasi

Zaten gençliğimde kullandığım Peugeot 205 1.9 Gti zamanından beri zemberekli akışmetreli mekanik enjeksiyonlu araba gördüm mü koşarak uzaklaşırım. Bunlarda da aynısı var. Karbüratöre çevrilmiş, BLOS LPG'li bakımlı birşey bulup almak lazım, ki onlar bile pahallı değil...

Burdaki arabaya baktim cami catlak onun haricinde dosemelerinde bi kac patlak var onun haricinde duzgun fiyat icinde sorarim haber verrim en azindan mukayese edersiniz

bence uzak durun,başa çıkılmaz bu araçla :( paranızı sokağa atmış olursunuz ...

Beni ciddiye alan bütün üstadları saygıyla selamlıyorum ve düşünceleriniz için minnettarım. Aracın dediğim gibi heybetine kapılıp canım çekti ve size danışmak istedim.:smiley:

Ladalar zaten yıllardır aklımda. Sanırım bu gidişle Lada Niva alacağım bende. Bir de dikkatimi çeken Jeep Grand Cherokee'ler var. Onlar da mı fazla sorun yaratır bana ? Bu arada hem öğrenciyim hem çalışıyorum. Sanırım en sağlıklısı Lada Niva olacak.:smiley:

Etkaize' Alıntı:
Beni ciddiye alan bütün üstadları saygıyla selamlıyorum ve düşünceleriniz için minnettarım. Aracın dediğim gibi heybetine kapılıp canım çekti ve size danışmak istedim.:smiley:

Ladalar zaten yıllardır aklımda. Sanırım bu gidişle Lada Niva alacağım bende. Bir de dikkatimi çeken Jeep Grand Cherokee'ler var. Onlar da mı fazla sorun yaratır bana ? Bu arada hem öğrenciyim hem çalışıyorum. Sanırım en sağlıklısı Lada Niva olacak.:smiley:
En azından öğrencilik bitene kadar Lada Niva ile devam edin derim...

Oyle deme yahu benim arabayi bu aralar soran cok var :smiley: kis gelmeden saticaz anlasilan :smiley: benim grand cherokee satilik

ImageUploadedByTapatalk1408816046.568539.jpg

ImageUploadedByTapatalk1408816073.067831.jpg

7500 tl lik araba bakan adama senin araban pahallı gelir. Benimki olsa neyse de. Ben de ilanı her an kaldırabilirim. Harcanan emek arttıkça insan iyice satmak istemiyor... Umut demişti...

Hocam gerçekten sizin Jeep Grand Cherokee'yi gözüme kestirip fiyatını bile soramadım.:D Bana daha çok öğrenci işi döşemeleri aşınmış, şnorkeli olmayan, aynası kopmuş vs ile donanmış araç lazım.:D Ya da Niva, Cj5, Defender gibi... Sadece arazi araçlarına karşı değil bütün araçlara karşı cahilim aslında. Motordan ve ya başka bir aksamdan da anlamam. Ve ciddi derecede bir araç almayı düşünüyorum. Bu gidişle daha çok fazla sık boğaz edeceğim sizleri.:smiley: :smiley:

Cok cok daha iyisi senin olur insallah guzel kardesim,hem bizim bahcesehir grubuyla haberles illa araban olmak zorunda degil yagmurlar baslasin aliriz senide gideriz biyerlere

oguzhan3434' Alıntı:
Cok cok daha iyisi senin olur insallah guzel kardesim,hem bizim bahcesehir grubuyla haberles illa araban olmak zorunda degil yagmurlar baslasin aliriz senide gideriz biyerlere

Oğuzhan üstad bu söylediğin çok müthiş bir şey.^_^ Gezenbilir geleneksel kamplarına da bu şekilde araç bularak katılıyorum zaten. Forumda çok ilgili abilerim ablalarım var. Bahçeşehir grubuna nasıl ulaşabilirim ?

Bahcesehir diye baslik var yaz oraya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR