ahmet_kemal
Kamp I
land rover markasında defender ve discovery modelleri daha araziye yatkındır. son 1-2 yılda çıkan discovery modeli de araziden biraz uzaklaşıp asfalta yaklaştı. range rover modeli asfalta uygun.. v8 motorlu bir range rover asfaltı ağlatır.. aile genişliyor ve çocuk da varsa; çocuk olan arabada 180- 200 km hızın üstüne çıkmak doğru olmaz. pajero normal hızlarda bir aile için asfaltta da yeter artar diye düşünüyorum.. hız yapacaksanız 4h yani otomatik 4 çekere alınca virajlarda ve ıslak zeminlerde daha güvenli gidersiniz. sağlık bakanlığında arazi +asfalt kullanımı için epey sayıda pajero ambulanslar var...Açıklamalarınızda çok haklısınız, bu aracla binek araçlar arasinda hem sinif hem konfor farkı kullanıcıların ihtiyaçlarına ve bakış açılarına göre farklılık gosterir, ben sorumu yanlış sordum, range rover vs lüx suv araçlar asfaltta da kendini ispatlamış araçlar, acaba pajeronun bunlardan eksik kalır yanı var mı? (Bu arada , ailem genişlediği için binek araçtan daha geniş, sorunsuz, uzun ömürlü olan arazi araçlarına geçmeyi düşünüyorum)